1. Altın Kartal Ödül Töreni gerçekleşti

1. Altın Kartal Ödül Töreni gerçekleşti

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Extra Medya Prodüksiyon&Yayın Grubu’nun düzenlediği 1. Altın Kartal Ödül Töreni’ne katıldı. Lüks bir otelde gerçekleştirilen törende Başkan Altınok Öz’e eşi Feray Öz eşlik etti.

Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Koordinatörlüğünü Vural Dağtekin’in yaptığı ve bünyesinde Kent 34, Kartal Gazetesi, Kırıntı Dergisi ve Radyo Kartal’ı bulunduran Extra Medya Prodüksiyon&Yayın Grubu’nun düzenlediği ödül törenine, Kartal’ın iş, siyaset ve sanat dünyasından tanınmış isimleri katıldı.

Altın Kartal Ödül Töreni’ne Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Metin Ağırman, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şimşek, İstanbul Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, Harp Malülü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Anadolu Yakası Şube Başkanı Oktay Kaya, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı ve STK temsilcileri katıldı.

“YEREL BASIN GÜÇLÜ OLMALI”

Ödül töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: “Kartal’daki yerel basının daha güçlü, daha özgür olması lazım dedik. Kartal’ı seven, Kartal için zaman harcayan yerel basını desteklemeye devam edeceğiz. Yerel basın, güçlü olmalı. Basın; halkın eli, ayağı, gözü, kulağıdır. Vural Bey’e başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu vesile ile Kartal’ı seven herkesi takdir ve tebrik ediyorum. Kartal eskisi gibi balıkçı köyü değil. Gelişen ve yürekten çalışan bir Kartal var. Kartal, değişiyor ve dönüşüyor. Turizmde, sağlıkta, sporda, kültür sanatta yoluna devam eden bir Kartal var.” dedi. 

Extra Medya Yönetim Kurulu Başkanı Vural Dağtekin “Desteğini bizden hiç esirgemedi” dediği Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz için: “Sayın Başkan Altınok Öz’ün medyaya verdiği destekler unutulacak şeyler değil. Bugün, bu medya grubu oluştuysa, en büyük payın Sayın Başkan’a ait olduğunu düşünüyorum. Sayın Başkan’ın Kartal’ın kültür ve yerel iletişiminin güçlenmesi için ilçedeki bütün basın mensuplarını desteklediğini biliyorum. Kendisine destek ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek Başkan Altınok Öz’e plaketini takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.