1 Mayıs’ta Sarıgül ironisi

1 Mayıs’ta Sarıgül ironisi

Mustafa Sarıgül; 1 Mayıs İşçi Bayramı için Beşiktaş CHP ilçe teşkilatına, talimatları Mustafa Sarıgül’den aldıkları iddia edilen Şişli Belediyesi birim müdürleri ve belediyenin şirketindeki işçileri işten çıkartan Kent-Yol’un başkanı ile birlikte gitmesi

HAYRİ İNÖNÜ İLE BİR KEZ BİLE GÖRÜNTÜLENEMEDİLER

Mustafa Sarıgül’e eşlik edenler arasında, Şişli Belediyesi’nin birim müdürlerinin olması rağmen. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile bir kez bile yan yana görüntülenemesi dikkat çekici. Çünkü; Şişli kamuoyunda  birim müdürlerinin  tüm talimatları Mustafa Sarıgül’den aldığı konuşuluyordu.

İDDİALARI İSPATLAYAN GÖRÜNTÜ

Mustafa Sarıgül’ün as kadrosu olarak bilinen ve Sarıgül’ün yakın adamı tarafından kendi odasında tartaklanan; Kültür Müdürü Zeynep Saka ve Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak’ın resmi tatil olmasına rağmen Sarıgül’e  Beşiktaş  CHP ilçe ziyaretinde eşlik etmeleri, iddiaların gerçek olduğunu gösterdi.

İŞÇİLERİ İŞTEN ÇIKARTAN

TONGUÇ ÇOBAN’DA İŞÇİ BAYRAMI’NDA

İşçi Bayramı için Beşiktaş CHP’nin ziyaretine giden Mustafa Sarıgül’e eşlik edenler arasında ilginç bir isim daha vardı. Bu isim Şişli Belediye Meclis Üyesi olmasına rağmen, Şişli ile hiçbir ilgisi olmadığı söylenen ve Mustafa Sarıgül’ün yanından hiç ayrılmayan ve belediyenin şirketi Kent-Yol’dan işçileri işten çıkartan Kent-Yol’un Başkanı Tonguç Çoban’da vardı.

ŞİŞLİ GAZETESİ’NİN HABERLERİNİ DOĞRULAYAN GÖRÜNTÜ

Bu yaşanan olaylar; Şişli Gazetesi olarak yaptığımız haberleri doğruladı. Aynı zamanda, Şişli’de ki yaşanan ironileri ortaya koymuş oldu. İşçi Bayramı’nda ortaya konulan bu tablo tarihe tanıklık edecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.