10 gollü maçta Murat Dilek şov yaptı

10 gollü maçta Murat Dilek şov yaptı

Süper Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Yeşilköyspor, sahasında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi İFA’yı konuk etti.

Süper Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Yeşilköyspor, sahasında Bölgesel Amatör Lig temsilcisi İFA’yı konuk etti.

Bakırköy Belediyesi Stadında saat 10.30’da başlayan müsabakayı sarı-yeşilli Bakırköy ekibi 6-4 kazanırken, ikinci yarıda oyuna giren ve birbirinden güzel 4 gole imzasını atan tecrübeli golcü Murat Dilek, maçın yıldızı oldu.

İFA ilk yarıyı önde kapattı

İlk devresini İFA’nın kaleci Antrenörünün, ikinci yarısını ise Yeşilköyspor’un Genel kaptanının yönettiği maçın 17.dakikasında İFA, genç futbolcu Berk’in ceza alanı dışından yaptığı aşırtma ile 1-0 öne geçti. 44.dakikada Ozan’a yapılan penaltıda tecrübeli defans oyuncusu Faruk, İFA’yı 2 farklı öne geçirdi. 45.dakikada Birkan’ın attığı gol ilk yarının skorunu belirledi 1-2.

Murat Dilek sahne aldı

İkinci yarıda iki takım da çok sayıda oyuncu değiştirdi. 55.dakikada tecrübeli golcü Murat Dilek maçta beraberliği sağladı 2-2. 62.dakikada ise yine Murat Dilek güzel bir kafa golü ile Yeşilköyspor’u 3-2 öne geçirdi. İFA, yeni transferi Samad ile 67.dakikada skoru dengeledi 3-3. 69.dakikada Murat Dilek ve 76.dakikada Sinan Aydın’ın golleriyle Bakırköy temsilcisi 5-3 öne geçti. 85.dakikada Murat Dilek takımını 6-4 öne geçirdi. 88.dakikada ise Samad penaltıdan maçın skorunu ilan etti 6-4.

Haber : Ali Kemal Demir

ifa1.jpgifa2.jpgifa3.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.