12.12.2012'de evlenen evlenene

12.12.2012'de evlenen evlenene

Nikah için 12.12.2012 tarihine randevu alan çiftler nikah salonlarını doldurdu. Bağcılar Belediyesi 31 çiftin nikahını 12'yi 12 geçe Türkiye'nin en yüksek binasında kıydı. Nikahları kıyılan çiftler bu tarihi hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Tüm dünyada 12 Aralık 2012 çılgınlığı yaşanırken, Bağcılar Belediyesi maddi imkanı olmayan nişanlı çiftlerin evlenmesine yardımcı oldu. Hayırseverlerin de katkı sağladıkları toplu düğün şöleninde çiftlerin birçok ihtiyacı ücretsiz karşılandı. Evlilik yıl dönümünün unutulmasının çok zor olduğu bu günde, çiftler dakikalar öncesinden 55 katlı Shapphire binasına geldi. Çiftlerin nikahını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı kıydı. 

İki sene öncesinden bu tarihin aklında olduğunu belirten Serkan Yalçınkaya, "Aslında iki sene önce 10.10.2010 diye aklıma gelmişti. Ama nasip olmadı. Şimdi de 12.12.2012. Bu tarih bin yıl sonra denk gelecek. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. 

Çok mutlu olduklarını aktaran Duygu ve Okan Bebek çifti ise organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. Çiftler, kıyılan nikahın ardından similasyonda helikopter gösterisini izleyerek, Türkiye'nin en yüksek binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.