1877 Alemdağspor lige hazır

1877 Alemdağspor lige hazır

İstanbul 1.Amatör Lig 17.grubun iddialı takımlarından 1877 Alemdağspor, hazırlık maçında karşılatığı 14.grup takımlarından Yamanspor'u 5-1 yenerek lige hazırım mesajı verdi.

İstanbul 1.Amatör Lig 17.grubun iddialı takımlarından 1877 Alemdağspor, hazırlık maçında karşılatığı 14.grup takımlarından Yamanspor'u 5-1 yenerek lige hazırım mesajı verdi.

17 Ekim'de başkayacak 1.Amatör ligine takımlar yaptığı son hazırlık maçları ile devam ediyorlar. Alemdağ Stadında oynanan hazırlık maçında 1877 Alemdağspor, Yamanspor'u misafir etti. Mücadeleye iki takımda karşılıklı atak oynayarak başladılar, dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan ev sahibi 1877 Alemdağspor Erdoğan ve Metin'in attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.


İkinci yarıya skor üstünlüğünü elinde bulunduran Mavi Beyazlılar hızlı başladı, Ahmet Taş'ın attığı golle farkı üçe çıkaran Çekmeköy temsilcisi, defansında açıklar verince kalesinde golü gördü 3-1. Maçın sonlarına doğru etkili oyununu sürdüren Necmi Erenoğlu'nun talebeleri Mustafa ve Erdoğan'la iki gol daha bularak mücadeleyi 5-1 kazanmasını bildiler.

Erenoğlu : 17 Ekim'de başlayacak lige hazırız

Bu galibiyetle lige hazır olduklarını belirten 1877 Alemdağspor Teknik Direktörü Necmi Erenoğlu " Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Transferlerimizin ve mevcut futbolcularımın kaynaşması ve uyum sürecini atlattık, arkadaşlık ve ortamın süper olduğu takımımın başarılı olacağına inancım tamdır. Başkanımız Mustafa Ersin ve Yönetim Kurulumuzun desteği ile lige şampiyonluk parolası ile gireceğiz. Taraftaramızın özlediği şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. 17 Ekimde başlayacak ligde tüm takımlara başarılar diler kazasız belasız bir sezon geçirmeyi temennı ederim" dedi.

1877-alemdagspor1-003.jpg1877-alemdagspor2-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.