1877 Alemdağspor zirvenin yeni sahibi

1877 Alemdağspor zirvenin yeni sahibi

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta ilk hafta deplasmandan galibiyetle dönen 1877 Alemdağspor, evinde ilk haftayı maç yapmadan BAY geçen Sultanbeylispor ile karşılaştı.

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta ilk hafta deplasmandan galibiyetle dönen 1877 Alemdağspor, evinde ilk haftayı maç yapmadan BAY geçen Sultanbeylispor ile karşılaştı.

Evsahibi 1877 Alemdağspor’un sahasının bakımda olduğu olduğu için Sarıgazi Stadında oynanan mücadeleyi Ali Can Özışık, Serkan Çukur ve Muhammed Şebin hakem triosu yönettiler.

Çekmeköy temsilcisi özellikle ikinci yarıdaki üst düzey futboluyla rakibini 5-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

İlk yarıyı 44.dakikada Batuhan Çoban’ın golü ile 1-0 üstünlükle tamamlayan 1877 Alemdağspor ikinci yarıda etkili futbolu ile farkı açtı. Lacivert beyazlı ekibi ikinci yarıda farka taşıyan golleri Sinan Yıldırım (2), Berk Kıratlı ve Batuhan Çoban kaydetti.

Bu galibiyetle 2. haftayıda galibiyetle tamamlayarak 6 puanla zirvenin sahibi olan Oktay Akgül’ün talebeleri önümüzdeki haftayı maç yapmadan Bay geçerken, Sultanbeylispor evinde Yeşilesenyurtspor’u misafir edecek.

Murat Nazik

1877-alemdagspor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.