2013’ü Korupark'ta karşılayanlar için doyumsuz eğlence

2013’ü Korupark'ta karşılayanlar için doyumsuz eğlence

Korupark İstanbul yılbaşında ağırlayacağı konuklarına çok zengin bir yeni yıl programı hazırladı. Konuklar mükellef bir yılbaşı sofrasında, gece boyunca canlı müzikle eğlenecek.

Hoşgeldin Yeni Yıl Kokteyli ile karşılama, Sulukule Roman Orkestrası eşliğinde dans, Solist Mutlu ile tadına doyamayacağınız eğlenceli saatler, mükellef bir yılbaşı sofrası, gece meydan ateşinde Barbeque Party…

Yılbaşı eğlencesi saat 19.30’da karşılama kokteyliyle başlayacak. Sulukule Roman Orkestrası  eşliğinde yenecek zengin menüde Türk Mutfağı’ın muhteşem lezzetleri ikram edilecek. Gecenin devamında konuklar,  Solist Mutlu ve Orkestrası’nın performansında şarkılarla dans edip eğlenecek.

 Saatler tam gece yarısını gösterdiğinde ise bahçedeki meydan ateşi etrafında barbeque ve sıcak şarap ikramı yapılacak. Korupark İstanbul gecenin sonunda konuklarını sıcak çorba ikramıyla uğurlayacak.

Konuklar, limitsiz eğlence, limitsiz içki, limitsiz hizmet üçlüsüne kişi başı 140 Tl ödeyecek.  10 kişi ve üzeri gruplara özel indirim uygulanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.