ABD Basınında Sierra ile ilgili şok iddia!

ABD Basınında Sierra ile ilgili şok iddia!

Türkiye'de gerçekleştirilen Sierra cinayetibi birlikte araştıran FBI,Sarai Sierra'nın Türkiye'de uyuşturucu çeteleri ile bağlantısı olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

Sarai Sierra cinayetini Türk emniyeti ile birlikte araştıran FBI ajanları, Sarai Sierra’nın Türkiye’de sadece fotoğraf çekmek için gittiğine inanmadıklarını söyledi.
Sarai Sierra cinayetini araştıran ekipte bulunan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir FBI ajanı New York Post gazetesine yaptığı açıklamada, 33 yaşında iki çocuk annesi genç kadının tek başına gerçekleştirdiği seyahati sırasında bazı kriminal kişilerlerle görüştüğünün belirlendiğini, cinayet ile ilgili çok sayıda cevapsız soru bulunduğunu söyledi.

UYUŞTURUCU ÇETELERİYLE BAĞLANTI ŞÜPHESİ
Sarai Sierra’nın Türkiye gezisi sırasında bir çok karanlık tiple buluştuğunu belirten FBI ajanı, Sierra’nın uyuşturucu sevkiyatı yapan çetelerle bağlantısını araştırdıklarını söyledi.

BORÇ BATAĞINDA OLAN SIERRA, 2005 YILINDA KİŞİSEL İFLASINI İSTEMİŞ
ANKA’ya, devam eden cinayet soruşturmasıyla ilgili görüşlerini açıklayan isminin açıklanmasını istemeyen bir Amerikalı Narkotik Şube Ajanı, "Sarai Sierra’nın profili uyuşturucu sevkiyatı yapan çeteler için çok uygun. Bu suç örgütlerinin rahatça kullanmak isteyeceği ve hiç dikkat çekmeyecek bir uyuşturucu kuryesi görünümünde. Sarai Sierra oldukça dar gelirli bir aileden geliyor, işsiz ve bunun dışında borçlarını ödeyemediği için 2005 yılında kişisel iflasını istemiş. Seyahat öncesi ve seyahat sırasında uyuşturucu mafyasına bağlı bazı karanlık kişilerle temasa geçip geçmediğini araştırıyoruz. Bu yönde bazı bulgular var. İlk yurtdışı gezisini Türkiye’ye amatör fotoğrafçılık adına yalnız olarak gerçekleştirmesi ve hiç hesapta olmayan Almanya ve Hollanda seyahatleri ise soru işaretleri yaratıyor" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.