Abidei Hürriyetspor şampiyon oldu

Abidei Hürriyetspor şampiyon oldu

İstanbul Amatör U15/B ligi 12. Gurup lideri Abidei Hürriyetspor, misafir ettiği Çapaspor’u üstün oynadığı karşılaşmada 7-0 mağlup ederek ligi şampiyon olarak tamamladı.

İstanbul Amatör U15/B ligi 12. Gurup  lideri Abidei Hürriyetspor, misafir ettiği Çapaspor’u üstün oynadığı karşılaşmada 7-0 mağlup ederek ligi şampiyon olarak tamamladı.

Kağıthane temsilcisinin şampiyonluğunu ilan ettiği maç Kağıthane Belediyesi Abidei Hürriyet Sahasında oynanırken mücadeleyi Hüseyin Balkaya, Fatih Erkam Akın ve Tasin Çellakıl hakem triosu yönettiler.

Saha ve seyirci avantajı ile mücadeleye başlayan kırmızı mavililer üst düzey futbol sergilediği karşılaşmayı Efe Liva, Canpolat, Fırat, Doğukan, Efe Taşkın, Metincan ve Yusuf'un golleri ile 7-0 kazanarak mutlu sona ulaştı.

Son yıllarda altyapı başarıları ile adından sıkça söz ettiren Abidei Hürriyetspor, oynadığı 14 maçta 12 galibiyet ve 2 yenilgi alarak ligi 36 puanla zirvede tamamladı. En yakın rakibi Kanaryaspor'un 7 puan önünde grubu şampiyon olarak tamamlayan Abidei Hürriyetspor'da maç sonu büyük sevinç yaşandı.

Enes Mücahit Bar ve Uğurcan Yılmaz'ın talebeleri rakip fileleri 42 defa havalandırırken kalesinde sadece 8 gol görerek grubun en çok gol atan ve en az gol yiyen ekibi olma başarısı gösterdiler.

Efe Liva Kargın gol kralı oldu

Takımın gol yükünü çekerek en çok gol atan isim 19 golle Efe Liva Kargın oldu. Kargın yaptığı açıklamada " Hocalarımızın istediklerini sahaya yansıtarak ve takım oyununu uygulayarak şampiyon olduk. Bu şampiyonlukta herkesin büyük emeği var başta Kulüp Başkanımız Kadir Şendoğan ve bütün yaş guruplarının tespiti ve sezon başı hazırlıkların baş mimamrı Teknik Sorumlu İlhan Yıldız'a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz, camiamıza hayırlı olsun " dedi.

 

Murat Nazik

abidei-hurriyetspor-003.jpgabidei-hurriyetspor1-003.jpgabidei-hurriyetspor2-003.jpgabidei-hurriyetspor3-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum