Adnan Keskin'den Tekin Yorumu

Adnan Keskin'den Tekin Yorumu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Gürsel Tekin'in İstanbul Belediye Başkanlığı için aday adayı olmasını değerlendirdi.

     CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasına ilişkin, "Parti içi demokrasi işlemektedir" değerlendirmesini yaptı.
     Keskin, Gürsel Tekin'in İstanbul'da aday adaylığını açıklamak için yapmış olduğu toplantının Cumhuriyet Halk Partisi'nin birlik görüntüsüne gölge düşürecek bir yaklaşım olmadığını belirterek şöyle dedi:
     "Cumhuriyet Halk Partisi'nde parti içi demokrasi işlemektedir. Arkadaşımızda kendi birikimini, donanımını Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul belediye başkan adaylığı için yeterli görmüştür. Dolayısıyla toplumun takdirine, Cumhuriyet Halk Partisi'nin beğenisine kendi adaylığını sunma gayreti içerisindedir. Bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütünlüğü açısından endişe duyulacak bir görüntü değildir."

"Yeniden Kendi Yuvasına Döndü"
       Mustafa Sarıgül'ün Cumhuriyet Halk Partisi'ne gençlik kollarından beri hizmet ettiğini ifade eden Keskin, "Zaman zaman siyasette diğer partilerde olduğu gibi yönetici kadrolarıyla partiye mensup olan insanlar arasında anlaşmazlıklar, görüş ayrılıkları, farklı değerlendirmeler yaşanır ve bu süreçlerin sonunda insanları üzen, partilileri üzen olumsuzluklarda yaşanır. Sayın Mustafa Sarıgül'ün de geride kalan zaman diliminde o tarihlerde partimizin yönetiminde bulunan kadrolarıyla anlaşmazlığı oldu ve bir disiplin sonucunda partimizden uzaklaştırıldı. Uzunca bir süredir Cumhuriyet Halk Partisi'nin belki fizik olarak dışındaydı ama gönlü, iradesi, kafası Cumhuriyet Halk Partisi'yle beraberdi arkadaşımızın. Kendisi bir siyasi parti kurma çalışmasını götürüyordu. Sayın Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan seçilmesiyle birlikte kendi hareketini durdurdu, o seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'ne kendi hareketine mensup olan arkadaşlarımızın destek olmasını da kamuoyuna açıklamalar yaptı. Bugün Sayın Sarıgül Cumhuriyet Halk Partisi'ne yeniden kendi yuvasına döndü" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.