Ağaoğlu itiraf etti

Ağaoğlu itiraf etti

İşadamı Ali Ağaoğlu, Maslak Fatih Ormanı konusunda 'usul hatası' yaptıklarını kabul ederek, bakanlığın kararını saygıyla karşıladıklarını söyledi.

Fatih Ormanı kenarındaki Maslak 1453 projesi tartışmalara konu olan Ağaoğlu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, basın toplantısı düzenleyerek konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakanlığın, Fatih Ormanı Mesire Yeri'nin işletme hakkının devrinin iptal etmesini 'saygıyla' karşıladığını belirten Ağaoğlu, "2 yıl sonra devir için bakanlık izni gerekiyordu, usul hatası yaptık. Biz maalesef burada işlerimizin yoğunluğundan hata yaptık. Bakanlığın tasarrufuna saygı duyarız. Bugüne kadar 3,5 milyon TL yatırım yaptık. Orman Bakanlığı'na seve seve yeri iade etmeye hazırım." dedi. 

"REKLAM DA KİBİRLİ OLDU"
Ağaoğlu'nun projenin tanıtımı için Fatih Ormanı'nda at koştururken çekilen reklam filmi eleştiri konusu olmuştu. Bu arada ormandaki mesire alanının işletmecisi AKC Petrol'ün Ali Ağaoğlu'nunda içinde bulunduğu gruba hisse devri yaptığı ortaya çıkmış, bunun üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı, sözleşmeyi feshetmişti. Ağaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, proje için çekilen reklam filmine de değindi. Ağaoğlu, "Reklam biraz iddialı, biraz kibirli oldu, onu da kabul ediyorum. Orada söylediğim şey şudur; hemen evinizin yakında böyle bir orman olsun istemez misiniz? Proje deniz kenarında olsa o zaman atla gezmez kayıkla gezerdim." ifadelerini kullandı. 


Basın mensuplarını yönelttiği tüketici yanıltıyor iddialarına da cevap veren Ali Ağaoğlu, reklam filmini art niyetli insanların başka amaçla kullanmasını kınadığını belirterek, buna karşı yasal hakkını arayacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.