Aile süsü verip hırsızlık yapıyorlar

Aile süsü verip hırsızlık yapıyorlar

Kendilerine aile süsü verip müşteri rolünde girdikleri iş yerinden laptop bilgisayar çalan 1'i kadın 1'i çocuk 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.

Görüntülerde anne baba rolündeki şüphelilerin hırsızlığı 10 yaşlarındaki küçük bir çocuğa yaptırmaları ise dikkat çekti. Yetişkin bireylerin küçük çocuğun anne ve babası olup olmadığı yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacak. 

Olay, Esenler'de bulunan bir elektronik ve beyaz eşya mağazasında 01 Aralık 2012'de meydana geldi. İddiaya göre; 1'i çocuk 1'i kadın 3 kişi, müşteri rolünde mağazaya girdi. Şüphelilerin dikkat çekmemek için kendilerine aile süsü verdikleri dikkat çekti. 

KÜÇÜK ŞÜPHELİ GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI 

İşyerinin güvenlik kameralarına takılan görüntülerde, şüpheli erkek şahıs katalogları incelerken kadın şüpheli ise beyaz eşyalara bakar gibi yaparak işyeri çalışanlarının dikkatini dağıtıyor. Bu sırada 10 yaşlarındaki erkek çocuk ise tezgahın arkasına geçerek vitrindeki eşyaları kurcalıyor. Bu sırada vitrindeki malzemeleri aşağı indiren minik şüpheli daha sonra lap-top bilgisayarı alarak elindeki sırt çantasına saklıyor. Şüpheli 3 şahıs daha sonra hiçbir şey olmamış gibi mağazadan çıkarken görülüyor. Küçük şüphelinin dikkat çekmemek için işyerinden çıkarken sırt çantasını elinde ve bel hizasında tutması dikkat çekiyor. 

KATALOG VE KOLTUK TAKIMI BAKMA BAHANESİYLE GELMİŞLER 

Firma sahibi Alaattin Aytemiz, "Burada müşteriler vardı, yoğundu zaten. Katalog ve koltuk takımı bakma bahanesiyle elemanlarımızı oyalarken küçük çocuk bilgisayarı alıp gidiyor. Olayı bir gün sonra fark ettik. Kayıtlara baktıktan sonra anladık" dedi. 

Durumu polise bildirdiklerini ifade eden Aytemiz, kaçan şüphelilerin yakalanması için güvenlik kamera kayıtlarının emniyette incelendiğini söyledi. 

Öte yandan, görüntülere takılan yetişkin bireylerin küçük çokçuğun anne ve babası olup olmadığı yapılan soruşturmanın ardından netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.