AK Parti İstanbul 'akıllı telefonlarda'

AK Parti İstanbul 'akıllı telefonlarda'

Türkiye’de gerçekleşen ilk siyasi parti akıllı telefon aplikasyonu ‘AK Parti İstanbul’ yeni içeriğiyle İstanbullulara hizmet etmeye devam ediyor. Aplikasyon, Apple Store ve android marketlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmaları ve televizyon programlarının videoların paylaşıldığı aplikasyonda, QR Code özelliği ile AK Parti’nin gerçekleştirdiği hizmetlerin broşürlerinin dijital versiyonlarına cep telefonlarından ulaşma imkanı yakalanıyor. Geniş bir içeriğe sahip olan uygulamada, AK Parti İstanbul teşkilatının duyuru ve haberleri, haftalık olarak yayınlanan 'AK Bülten' ve 'İnter AK Bilgi Güncelleme Sistemi' gibi birçok başlık bulunuyor.

Uygulamanın AK Parti'nin karakterine çok uygun bir çalışma olduğunu belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “AK Parti kurulduğu günden beri teknolojiyi en etkin şekilde kullanan bir siyasi parti. İstanbul İl Teşkilatı olarak biz de teknolojinin getirdiği iletişim imkanlarını kullanıyoruz. Bu anlamda ilk siyasi parti akıllı telefon uygulamasını hayata geçirdik. Biz AK Parti olarak insanlarla birebir, yüz yüze teması önemseriz ve çalışma metodumuz budur. Ancak teknolojinin ve sosyal medyanın ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Orada da mesajlarımızı en etkin şekilde ulaştırmaya, insanlarla temas kurmaya çalışıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.