AK Parti Maltepe'de toplandı

AK Parti Maltepe'de toplandı

Maltepe'de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Babuşçu, "Maltepe’de tekrar AK Partili bir belediyecilik anlayışını iş başına getirmeyi hedefliyoruz. Bütün arkadaşlarımızın sorumluluklarını yerine getirmesi halinde bun

 AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı Maltepe'de yapıldı. Toplantı gündemini, teşkilat çalışmaları, Sapanca’da gerçekleştirilen 12. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı ve Türkiye’nin gündemini belirleyen siyasi gelişmeler oluşturdu.

İl Sekreterya Başkanı Arzu Akalın’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Maltepe İlçe Başkanımız Kamil Barkır ilçede yaşanan gelişmeler, seçim sonuçları, seçmen yapısı ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Aziz Babuşcu, İl Yönetim Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapan Maltepe teşkilatımıza teşekkür ederek, “İl Yönetim Kurulu toplantılarımız vesilesiyle ilçelerimizin son durumunu görme, taze bilgilere ulaşma şansı yakalıyoruz. İstanbul gibi önemli bir şehrin her ilçesi de ayrı bir önem taşıyor bizim için. Çünkü İstanbul Türkiye demek” dedi.


'İSTANBUL İLERLERSE TÜRKİYE İLERLER'
Babuşçu, sözlerine şöyle devam etti: “Biliyorsunuz, 12. İstişare ve Değerlendirme Toplantımızı Sapanca’da başarıyla ve oldukça verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Büyük önem taşıyan 2014 Yerel Seçimleri için yol haritamızı belirledik. Orada yaptığım konuşmada da söylediğim gibi; İstanbul’un hareketlenmesi demek, Türkiye’nin hareketlenmesi demek. İstanbul’un ve sizlerin çok önemli bir sorumluluğu var. Her bir teşkilat mensubumuz üstüne düşeni yapmalı ve İstanbul’un ayağa kalkmasına, Türkiye’nin ayağa kalkmasına elinden gelen katkıyı vermelidir. Bu İstanbul’a düşen tarihi bir sorumluluktur. İstanbul’da elde edilecek başarı; İstanbul’un tarihin çok eski dönemlerinden beri taşıdığı misyonun aynı şekilde geleceğe uzanmasıdır. Biliyorsunuz Ramazan ayında sadece İstanbul’da değil Trakya’da da sokak iftarları düzenledik. Oradaki ilçelerle ilçelerimizi kardeş ilçe yaptık. Bundaki amacımız İstanbul’un teşkilat tecrübesini, birikimini oradaki teşkilatlarımızla paylaşmaktı. İstanbul, çevresini, Türkiye’yi peşinden sürükleyen bir şehir. Bizler de bu şehrin bize yüklediği yükü alnımızın akıyla taşımaya devam edeceğiz. Bu anlamda Maltepe teşkilatıma bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, daha fazlasını beklediğimi ifade etmek istiyorum.”

'TEKRAR MALTEPE'
AK Parti’yi iktidardan indirmek için aralıksız devam eden çabalara değinen İl Başkanımız, “Türkiye’deki siyasi atmosferin hepiniz farkındasınız. AK Parti’yi iktidardan indirmek için her fırsatı kullanan, dış politikadaki gelişmeleri bile buna göre yorumlayıp partimize ve ülkemize zarar vermeye çalışan kesimleri hep birlikte izliyoruz. Bu davanın yol arkadaşları olarak sizler için en önemli sorumluluk alanı Maltepe’dir. Hep birlikte, Maltepe’de tekrar AK Partili bir belediyecilik anlayışını iş başına getirmeyi hedefliyoruz. Bütün arkadaşlarımızın sorumluluklarını yerine getirmesi halinde bunun gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.