Ak Parti Şişli'de iktidar savaşı

Ak Parti Şişli'de iktidar savaşı

Ak Parti'de yeni yönetim değişikliğini fırsat bilen ve yeni dönemde yer almak isteyen gruplar Ak Parti'yi dizayn etmeye çalıştıkları ve bunun bir ayağının da Şişli'de başlatıldığı iddia ediliyor.

 ŞİKAYET DİLEKÇELERİ VERDİRTİLİYOR 

Ak Parti Şişli'nin atama ile gelen yeni yönetimini kongrede Şişli teşkilatını şekillendirmek için ilçe teşkilatında kargaşalar yaratan bir grubun olduğu iddia ediliyor. Parti içinde yaşanan bir takım olayları, partililerle yapılan kulislerle Şişli teşkilatının il yönetimi ve genel merkeze şikayet ettirilmesi sağlanarak, önümüzdeki dönemde kongrede bu yönetimin gitmesi için ciddi çalışmalar yaptıkları iddia ediliyor.
 
AK PARTİ ŞEKİLLENDİRİLİYOR İDDİALARI
Bu iddialar öyle noktalara uzanıyor ki; yeni atanan yönetimdeki bir takım aksaklıkları da fırsat bilen grubun Şişli İlçe Teşkilatı içerisinde nifak yaratarak yönetimin yıpratılması için ciddi kulisler yapıldığı iddia ediliyor. Bu nifaklarla da Ak Parti'nin şekillendirileceği iddia ediliyor.
 
SÜLEYMAN SOYLU'NUN ARKADAŞLARI KULLANILIYOR
Bu grubun teşkilatlardan sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile yakın ilişkisi olan bir takım kişiler kullanılmak süretiyle yapıldığı iddiaları olayın ulaştığı boyutun göstergesi olduğu ifade ediliyor. 
  
AZİZ BABUŞÇU İÇİN DE KULİS YAPILIYOR 
Şişli'de ki bu grubun AK Parti Şişli İlçe Başkanı Şeref Sezgin'in İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile yakınlığı bilindiği için il başkanının da görevden alınması noktasında kulis yaptıkları iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.