Ak Parti Şişli'nin yeni yönetiminden gazetemize ziyaret

Ak Parti Şişli'nin yeni yönetiminden gazetemize ziyaret

Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Cengiz Kalaycı, Teşkilat Başkanı Abdülvahit Bayrakçı, Yerel Yönetimler Başkanı Kadir Gençtürk ve Şişli Meclis Üyesi Fatma Özden Ay; gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’i ziyaret etti.

  Nevzat Şatıroğlu’nun Şişli Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmesiyle oluşturulan yeni yönetim siyasi çalışmalara hızlı girdi.

“BAŞARINIZI KENDİNİZ BELİRLEYECEKSİNİZ”

Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Tekin; Şişli’deki bu yerel seçimin çok kritik olacak. Çıkacak ciddi bir belediye başkan adayı ve oluşturulacak çok iyi bir meclisle Ak Parti’nin bu seçimde çok kritik bir rol oynayabileceğinin altını çizdi. Tekin; ‘Ak Parti olarak siyasi iç çekişmelere girmez ve başka hesaplar içerisinde olmaz ise seçimin ortada geçeceğini, belediye başkanlığını kimin alacağını da seçim atmosferinde oluşturulacak stratejileri belirleyecektir. Benim gördüğüm bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntılara bir çözüm bulabilir ise işte o zaman Ak Parti Şişli Belediye Başkanlığını alabilir. Aksi taktirde Ak Parti’nin işi zor’ dedi.

“ŞİŞLİ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

Cengiz Kalaycı; ‘Yaklaşan yerel seçimlerde Şişli’nin Ak Belediyecilikle tanışmasına az kaldı. Gerek seçilecek olan belediye başkan adayımızla gerekse de meclis üyelerimizle Şişli’deki seçimlerde belediyeyi alacağımıza eminim. Şişli’yi layık olduğu yere getirmek bizlere nasip olacaktır’ dedi

“ÖNERİLERİMİZ DİKKATE ALINMIYOR”

Fatma Özden Ay; ‘Şişli’nin bir meclis üyesi olarak Şişli’deki sıkıntıları ve yapılan yanlış uygulamaları çok iyi biliyorum. Şişli Gazetesi’nin yaptığımız muhalefetle ilgili bizlere ciddi eleştirileri oldu.  Bizler mecliste seviyeli bir muhalefet yapmaya çalışıyoruz. Ama inanın yaptığımız mücadele ve verdiğimiz önergelerin hiçbirinin yapılmadığı, sizlerin huzurunda tüm Şişli ile paylaşmak isterim. Mevcut yönetimin önceliği Şişli üzerine değil. Bu da Şişli’nin hizmetlerinin aksamasına sebep oluyor. Kısmet olursa bizim tek önceliğimiz Şişli olacaktır’ dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.