Ak Partili Günday ile CHP’li Sarıgül ittifakı

Ak Partili Günday ile CHP’li Sarıgül ittifakı

Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday ile CHP’li Mustafa Sarıgül yakınlaşması Şişli Siyasetinde çok konuşulacak.

Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday bugün Mecidiyeköy Konyalı Camii’nde sabah namazı buluşması düzenledi. Sabah namazından sonra da kahvaltıya geçildi. 

ŞİŞLİ’DEN BAŞKA SİYASETÇİ YOKTU
Bu etkinliğe Şişli’den remi kurumlardan başka birimlerin olmaması ve siyaseten de sadece Ömer Fuat Günday ve Mustafa Sarıgül’ün katılması bu birliktelikle ilgili spekülasyonlara da çanak tuttu. 

SARIGÜL AK PARTİ İLE SÜREKLİ YAKIN
Şişli Siyasetinde Ak Parti ile sürekli yakın ilişkileri konuşulan Mustafa Sarıgül’ün yaklaşan yerel seçimlerde bir türlü kendine parti bulamaması ve sürekli de arayış içerisinde olması son çare olarak Ak Parti’den aday olabileceği yorumlarına neden oluyor.
Mustafa Sarıgül Şişli ne bir sosyal dernek yöneticisi nede bir başka sosyal statü ile değil siyasetçi kimliği ile anılması ona rağmen böylesi etkinliklere davet edilmesi bu yorumların yapılmasına neden olan önemli unsurlardan biri oluyor.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ RESİMLERE YANSIDI
Bu etkinlik sabah namazı ile başladı ve sabah kahvaltısı ile devam etti. Mustafa Sarıgül ve Ömer Fuat Günday’ın samimi sohbeti de fotoğraflara yansıdı.
Yerel seçimlerde Şişli’den aday olabilmek için kendisine parti arayan Mustafa Sarıgül’ün sık sık Ak Parti ile görünmesi dikkat çekiyor.

SARIGÜL AK PARTI’NİN ŞİŞLİ ADAYI MI?
CHP’li olan Mustafa Sarıgül’ün CHP’nin etkinliklerinden daha çok Ak Parti Şişli etkinliklerinde boy göstermesi Ak Parti’nin Şişli adayının Mustafa Sarıgül olabileceği yorumlarına neden oluyor.

SARIGÜL GÜNDAY BULUŞMASI İLK DEĞİLDİ
Sarıgül’ün Ak Parti ve Günday ile yakınlaşması ilk de değildi. Geçtiğimiz günlerde de Kastamonular Derneği’nin organize ettiği uyuşturucu ile mücadele sempozyumu düzenlemiş ve Mustafa Sarıgül’ü de konuşmacı olarak davet edilmişti.
Mustafa Sarıgül’ün konuşmacı olarak katıldığı uyuşturucu ile mücadele seminerine Ömer Fuat Günday izleyici olarak katılmıştı.

SARIGÜL ŞİŞLİ’Yİ KARIŞTIRACAK
Seçimlere bir yıl olmasına rağmen Mustafa Sarıgül şimdiden Şişli Siyasetinin dengelerini karıştırmaya başarabiliyor ise seçimlerin yaklaşması ile Şişli’de sıkıntılı bir seçim sürecinin yaşanacağı şimdiden sinyallerini veriyor. 

screenshot_20180415-130029.png

ak-partili-omer-fuat-gunday-ile-chp-li-sarigul-ittifaki-(7)-001.jpgak-partili-omer-fuat-gunday-ile-chp-li-sarigul-ittifaki-(4)-001.jpg

ak-partili-omer-fuat-gunday-ile-chp-li-sarigul-ittifaki-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.