Akgün Öğrencilerle Ders İşledi

Akgün Öğrencilerle Ders İşledi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Büyükçekmece’deki okullara habersiz ziyaretler yaparak, okulların ihtiyaçlarını tespit etme programını sürdürüyor.

Okulların kapanmasına az bir süre kala, Büyükçekmece Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, okulun kapısından içeri giren Başkan Akgün’ün etrafını saran öğrenciler, kendisine sevgi selinde bulundular. Teneffüs bitiminde derse girmek için Başkan Akgün’ün yanından ayrılan öğrenciler, Belediye Başkanı'nı derse davet ettiler. 4-B sınıfı öğrencilerini kırmayıp, Okul Müdürü Cemal Kaya ile birlikte derse giren ve İngilizcesi çok iyi olan Başkan Akgün, öğrencilerle İngilizce dersi işledi.

Öğrencilere çalışma sistemlerini anlattı

Akgün, öğrencilere yaptıkları eğitim, geleceklerine yönelik duygu ve düşünceleri yanında, Belediyenin neler yaptığını, belediye başkanı nasıl olunduğunu, Büyükçekmece’de olmayan ve olmasını arzu ettikleri hizmetlerin neler olduğunu ve son olarak da İngilizce bazı sorular sorarak, almış olduğu cevaplar karşısında memnuniyetini dile getirdi. Küçük öğrencilere belediyelerin çalışma sistemi hakkında da bilgiler veren Başkan Akgün, belediyenin sadece yol, kaldırım çalışması yapmadığını İnsanların sorunları ne olursa olsun ilk akıllarına belediyenin geldiğini, bunun yanında insanın doğumundan, yaşamının sonuna kadar her attığı adımda belediyenin var olduğunu söyledi.

Akgün son olarak öğrencilerle çektirdiği hatıra fotoğraflarının ardından öğrencilerle vedalaşarak, tekrar kendileriyle buluşacağını dile getirdi ve okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.