AKP'li adayın ilginç Kadıköy pankartları

AKP'li adayın ilginç Kadıköy pankartları

AKP adayı pankart ve afişlerde AKP'li olduğunu yazmayarak, kendini sivil toplum kuruluşlarının adayı gibi göstermeye çalışıyor.

    AKP Kadıköy Belediye Başkan Adayı Hurşit Yıldırım'ın yerel seçim için astırdığı pankartlarda AKP adayı olduğu belirtilmiyor. AKP'nin ne adının geçtiği ne de logosunun yer aldığı pankartları Kadıköy'ün dört bir yanına astıran Yıldırım hayali sivil toplum kuruluşları ve platform isimleri ile oy istiyor. Yıldırım sanki arkasında sivil toplum kuruluşlarının desteği varmış ve onların adayıymış gibi bir imaj çizmeye çalışıyor.

    Hurşit Yıldırım "Kadıköy Okul Aile Birliği Platformu", "Tarihi Moda Platformu" gibi hayali STK'larla Kadıköylülerin oylarını istiyor.

KADIKÖYLÜLER BU OYUNA GELMEDİ

    Ancak AKP Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın bu kurnazlığı Kadıköylülerin gözünden kaçmadı. Hurşit Yıldırım'ın astığı pankartlara AKP adayı olduğu imaresi Kadıköylüler tarafından ekleniyor. Kadıköy'deki bir pankarta sonradan eklenen "Hırsız var", "oyuna gelme" gibi sonradan eklenen yazılar Hurşit Yıldırım'ın "gizli AKP adayı" hamlesinin boşa çıkacağını gösteriyor.

AKP STANDI GERGİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

    Kadıköy'de dün akşamüzeri İskele Meydanı'nda, seçim çalışmaları için, üzerinde AK Parti'ye ait barkovizyon olan TIR'da gençlerin yumurtalı ve boyalı protestosu ile karşılaşmış ve 4 genç gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar ilerleyen saatlerde serbest bırakıldı. Kadıköy'de 2 Şubat'ta Halitağa Caddesi'nde açılan AKP standı da yoğun protestolar ve yaşanan gerginlik sonrasında kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.