Alancha İstanbul’da servisi ustalar yapıyor

Alancha İstanbul’da servisi ustalar yapıyor

Financial Times haberlerine konu olan ve yemekleri de ustaların servis ettiği Alancha İstanbul Maçka Kempinski Residence’da Şişlilileri ağırlamaya devam ediyor.

Alancha İstanbul 80 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede 2 katlı bir mekan. Girişiyle, yüksek tavanıyla, ferahlığı ve sadeliğiyle gözünüzü memnun ediyor.

RESTORAN BAŞARILI İSİMLERE EMANET

Restoran Kemal Demirasal önderliğinde, “Noma’da staj yapan ilk Türk” sıfatlı Murat Deniz Temel ve Danimarka’da Relae geçmişi olan başarılı şef Yiğit Alıcıoğlu’na emanet.

MUTFAKTAN MASANIZA OTURUYORSUNUZ

Alt kat; küçük bir botanik bahçeye adım atıyormuş hissi veriyor. Bar kısmı adeta bir kimya laboratuvarı görünümünde. Üst kat ise;  mutfağın içinden geçerek masanıza oturuyorsunuz.

Alaçatı’daki misyonun bir uzantısı olarak daha çok yerel şaraplarla anılan Alancha, İstanbul’da da bu geleneğini sürdürüyor.

YEMEĞİNİZİ USTALAR SERVİS EDİYOR

Alancha İstanbul’da menüdeki yemekleri mutfaktaki kalabalık ustalar servis ediyor. Yani restoranın şefler haricinde ayrı bir servis elemanı yok. Sizinle muhatap olan kişi direkt mutfağın içinden, tabağınıza sosu döken kişi oluyor.

Haber: Ezgi Elkoca

 

Alancha İstanbul

+90 0212 261 35 35

Vişnezade Mh., Şht. Mehmet Sk No:9, Şişli

www.alancha.com/tr/istanbul/index.html

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.