Albayrak U17  takımı hazırlıklarına devam ediyor

Albayrak U17 takımı hazırlıklarına devam ediyor

Albayrakspor U17 takımı hazırlık maçında misafir ettiği Küçükköy Kültürspor'u ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 4-1 yenerek lige hazırım mesajı verdi.

Albayrakspor U17 takımı hazırlık maçında misafir ettiği Küçükköy Kültürspor'u  ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 4-1 yenerek lige hazırım mesajı verdi.

Küçükköy Kültürspor ilk yarının başında yakaladığı ilk gol pozisyonunu golcü oyuncusu Serkan İriç'le  çok iyi değerlendirdi ve takımını öne geçiren golü kaydetti. Şok golün ardından ataklarını hızlandıran Albayrakspor gençleri 18.dakikada Talat'ın attığı golle beraberliği yakaladı 1-1.
 
Bu golün ardından ataklarını Kültürspor kalesinde yoğunlaştıran Albayrakspor 35.dakikada  Yılmaz'ın attığı golle 2-1 öne geçti.
 
İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol sesi cıkmadı ve Albayrak'ın üstünlüğü ile geçildi.
 
İkinci yarı Albayrakspor maça dahada hakim olan taraftı 72.dakikada Mustafa penaltıdan ve 85.dakikada Yılmaz attıkları golle Albayrakspor maçı 4-1 kazanmasını bildi.
 
Maç sonu Albayrak spor U17 tenik direktörü Serkan Bülbül yaptığı açıklamada  Küçükköy Kültürspor yöneticilerine ve tüm sporcularına bu güzel hazırlık maçı ve centilmence oynanan maçtan ötürü teşekkür etti ve başarılar diledi.
 
albayrakspor1-005.jpgalbayrakspor2-003.jpgalbayrakspor3-004.jpgalbayrakspor4-002.jpg
 
 
Haber : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.