Albayrakspor'un Gökhan Tandoğan'ı var 3-2

Albayrakspor'un Gökhan Tandoğan'ı var 3-2

SAL Klasman Grubu 6.hafta müsabakasında Albayrakspor, Bayrampaşa Tunaspor'u golcüsü Gökhan Tandoğan'ın 1.dakika, 19.dakika ve 39.dakika'da attığı gollerle 3-2 mağlup etti.

SAL Klasman Grubu 6.hafta müsabakasında Albayrakspor, Bayrampaşa Tunaspor'u golcüsü Gökhan Tandoğan'ın 1.dakika,19.dakika ve 39.dakika'da attığı gollerle 3-2 mağlup etti.

 Bayrampaşa Tunaspor bu gollere 11.dakika'da Furkan Haydaroğlu ve 76.dakika'da Kaptan Emin'in attığı gollerle cevap verdi.Maçın kırılma anı olan 88.dakika'da Furkan Haydaroğlu'nun ayağından birde penaltı kaçıran Bayrampaşa ekibi Tunaspor karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Müsabaka Namık Sevik Stadında o kadar hızlı ve tempolu başladı ki daha maçın 1.dakikasında Albayrakspor'un sağ taraftan Mustafa ile geliştirdiği maçın ilk ciddi atağında, arka direkte topla buluşan Gökhan Tandoğan yaptığı plase vuruşu ile Albayrakspor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Tunaspor 11.dakika'da Kaptan Emin'in sol taraftan yayın üzerine çıkardığı topa sert ve düzgün bir vuruş yapan Furkan Haydaroğlu mükemmel bir gole imza atarak skor'a denge getirdi. 1-1 Maçın 19.dakikasında Albayrakspor'dan Ersel Temel'in kullandığı serbest vuruşta kafalardan seken top'a en son dokunan İsim Gökhan Tandoğan,kendisinin ve Takımı'nın ikinci golüne imza atarak Albayrakspor'u tekrar 2-1 öne geçiren golü attı. Tunaspor bu golün şokunu üzerinden atmaya çalışırken 39.dakika'da Tunaspor ceza sahası içinde Aykut'un Ersel'e yaptığı müdahaleyi maçın Hakemi Cihan Ataş penaltı olarak değerlendirdi. Bu karara uzun süre itiraz eden Tunaspor taraftarları ve kenar yönetimi, ceza sahası içinde Aykut'un topa müdahale ettiğini ve topun yönünün değiştiğini belirterek,pozisyonun penaltı olmadığını dile getirdiler. Karşılaşma'nın ilk yarısı Albayrakspor'un 3-1 galibiyeti ile tamamlandı.
İkinci yarı bütün riskleri alan taraf Tunaspor olduğu gibi pozisyonları bulan tarafta Tunaspor oldu. Maçın Hakemi Cihan Ataş, 49.dakika'da Albayrakspor ceza sahası içinde Eren Ziya'ya, 53.dakika'da Kaptan Emin'e ve 90+1 dakikasında Cüneyt Şahin'e yapılan müdahaleleri görmezden gelerek oyunu devam ettirdi. Karşılaşmanın 88.dakikasında Tunaspor'un kazandığı penaltı atışında, Kaleci Berk Yağızer'i geçemeyen Furkan Haydaroğlu'nun atışı Kalecide kaldı.

Maçın 71 dakikasında Albayrakspor adına oyuna giren Ümit Maden önce 74.dakika'da ilk Sarı Kart,daha sonra 77 dakika'da ikinci sarı kart'tan Kırmızı kartı görerek Takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşma Albayrakspor'un 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı. Bu galibiyetle Albayrakspor 9 puana yükselirken,Bayrampaşa Tunaspor 10 puanda kaldı.


STAT : Namık Sevik
ALBAYRAKSPOR : 3
Berk,Hasan Yıldız,(Tacettin 82dk),Erdi,Osman,(Ümit 71dk),Hasan Akdemir,Alper, Mustafa,Lütfü,Gökhan,(Alaattin 82dk),Ersel,Zülküf,
TEKNİK DİREKTÖR : İrfan Köklü
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : 2
Çetin,Cihan,Arif,Aykut,Orhan,(Murat 63dk),Ahmet,(Cüneyt 63dk),Emin,Eren Ziya, Rıfat,(Semih Şahin 90 dk),Gökhan,
TEKNİK DİREKTÖR : Ata Haluk Yalın,
SARI KART : Aykut 38dk,Arif 55dk,Alper 66dk,Emin 72dk,Ümit Maden 74dk,
KIRMIZI KART : Ümit Maden 77dk,
GOLLER : Gökhan 1dk,Furkan 11dk,Gökhan 19dk,Gökhan 39dk(Penaltıdan),Emin 76dk,










Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.