Alemdağspor 3 puanı 3 golle aldı

Alemdağspor 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul U16 Ligi 36.Grubta şampiyonluk adayı takımlardan Alemdağspor, deplasmanda karşılaştığı Yenidünyaspor'u 3-1 mağlup ederek ikinci yarının ilk maçından da 3 puanla ayrıldı.

İstanbul U16 Ligi 36.Grubta şampiyonluk adayı takımlardan Alemdağspor, deplasmanda karşılaştığı Yenidünyaspor'u 3-1 mağlup ederek ikinci yarının ilk maçından da 3 puanla ayrıldı.

Fikirtepe Dumlupınar sahasında oynanan grubun önemli maçını Koray Ucuzal, Alican Hızlan, Alp Karaosmanoğlu hakem triosu yönettiler. Grupta Başıbüyükspor ile zirve yarışını sürdüren Alemdağspor takımı 3 puan hedefi ile maça çıktı. Taraflar maçın ilk 20 dakikasında başa baş bir mücadele sergiledi. Evsahibi Yenidünyaspor ilk çeyrekte golü bularak öne geçtiyse de ilk devrenin kalan bölümünde üstünlüğü eline alan Alemdağsporun iki golüne engel olamayarak soyunma odasına 2-1 mağlup girdi.

İkinci yarıda daha derli toplu ve istekli olan taraf konuk Alemdağspor'du. Oyununu skora da yansıtan misafir ekip ikinci yarıda girdiği birçok pozisyonu cömertçe harcarken bu yarıda attığı golle karşılaşmayı 3-1 önde bitirdi. Günün başarılı ismi Alemdağspor kalecisi Bedirhan 69. Dakikada bir penaltı kurtararak farkın bire düşmesini engelledi. İkinci yarısına 2 uzatma dakikası eklenen maç Alemdağsporun 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın Golleri ve Önemli dakikalar

13. dakikada Yenidünyaspor, Alemdağ kalesine etkili geldi. Ceza sahası ön çizgisinden çekilen sert şutu Kaleci Bedirhan direk dibinden çeldi, Emir dönen topa iyi vurdu. Yenidünyasporu öne geçirdi 1-0. Dakika 20. Beraberlik için ataklarını sıklaştıran Alemdağspor'da rakip ceza sahası içine yapılan ortaya Tunahan kafa ile akıl dolu vurdu. Top uzak direğe giderek ağlara takıldı.1-1.

Dakika 22. Alemdağspor forvetleri bu dakikada organize geldiler. Top en son Tunahan'da kaldı. Tunahan ceza sahası dışından düzelttiği topa çok şık vurdu ve kaleci Emirhan'ı avladı. 1-2. Dakika 59. Oyun üstünlüğünü tamamen eline alan Alemdağspor'da bu kez Efehan sürdüğü topa ceza sahası çizgisinde sert vurdu. Kaleci Emirhan'ın da hatalı uzanışı ile top ağlara gitti 1-3.  67.dakikada maç oynandığı esnada orta hakem Koray Ucuzal’ı tutarak itirazda bulunan Rıdvan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Dakika 69 Yenidünyaspor penaltı vuruşu kazandı. Yenidünyaspor'lu Emir'in vuruşunu günün başarılı ismi Bedirhan önce çeldi sonra bloke etti.

alemdagspor1-026.jpgalemdagspor2-022.jpgalemdagspor3-021.jpgalemdagspor4-020.jpgalemdagspor5-019.jpgalemdagspor6-019.jpgalemdagspor7-018.jpgalemdagspor8-011.jpg

 

Haber : Derviş Ali Mamat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.