Alemdağspor sahaya indi

Alemdağspor sahaya indi

BAL'ın yeni ekiplerinden Alemdağspor 2015-2016 sezonu çalışmalarına Teknik Direktörü Oktay Akgül nezaretinde kendi tesislerinde başladı.

BAL'ın yeni ekiplerinden Alemdağspor 2015-2016 sezonu çalışmalarına Teknik Direktörü Oktay Akgül nezaretinde kendi tesislerinde başladı.

Dualarla Kurban kesimi yapıldı

Alemdağspor sezon açılışında yapılan tanışma merasiminin ardından kurban kesimi yapıldı. Alemdağspor Başkanı Duygu Erenoğlu ve Yönetim Kurulununda katıldığı kurban kesimi dualarla yapıldı, Sezonun kazasız, belasız, sakatsız bir şekilde geçmesi için yapılan duaların ardından sezonun ilk çalışmasına geçildi.

Sezon açılışında Alemdağspor Başkanı Duygu Erenoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Kaptan Kadem Erenoğlu'da bulunarak takımı yalnız bırakmadılar.

Yeşil Beyazlıların ilk antremanı ısınma hareketleri ile başlayıp düz koşularla devam etti, yaklaşık 2 saat süren antreman topla yapılan çalışmalar ile son buldu.

Erenoğlu : 3.lige çıkmak istiyoruz

Alemdağspor Genel Kaptanı Kadem Erenoğlu " Futbolcularımızın sakatlıklardan korunması ve centilmen bir ligin geçmesi temennisiyle kurbanımızı kestik. Transfer döneminde takımın eksik yerlerine takviyeler yaparak güçlü bir Alemdağspor meydana getirdik. Başkanımız Duygu Erenoğlu ve Yönetim Kurulu özveriyle üzerine düşen görevi yaptılar, söz sırası bundan sonra futbolcularda. Kaliteli bir kadro ile yola çıkıyoruz, şampiyon olmak istiyoruz, sezon sonu gülen taraf olarak 3.lige adım atmak istiyoruz" dedi.

Yeni Transferler

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek Alemdağspor dış transferde önemli imzalar attırdı. Emir Barlas(Karabiga Belediyespor), Volkan Erdoğan(Çerkezköy 1911), Umut Balcı(Karabiga Belediyespor), Harun Karadaş(Çarşambaspor), Özer Vatansever(İFA), Ömer Bayraktar(Kartal Bulvar), Furkan Pala(Çekmeköyspor), İlkay Yazıcı(Çorlu Gençlerbirliği), Ramazan Bal'ı(Edirnespor) renklerine bağladı.

alemdagspor1-018.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.