Alemdağspor Taçspor engeline takıldı

Alemdağspor Taçspor engeline takıldı

İstanbul Amatör Lig U19/A kategorisinde 22.gurupta mücadele eden Alemdağspor İle Taçspor takımları 6 Şubat 2016 tarihinde saat 12:30 da Alemdağ Stadında karşılaştılar.

İstanbul Amatör Lig U19/A kategorisinde 22.gurupta mücadele eden Alemdağspor İle Taçspor takımları 6 Şubat 2016 tarihinde saat 12:30 da Alemdağ Stadında karşılaştılar.

Maçı Yusuf Serhat Bıçakçı yönetirken, yardımcılıkları Sinan Karakaş ve Kazım Akbulutgiller yaptı.Taçspor ikinci maçında evinde Ataşehir Doğuş’a 1-0 mağlup olurken Alemdağspor deplasmanda Gümüşsuyu’nu 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Maça Taçspor başladı dişe diş bir mücadeleye tanık olduğumuz ilk yarıda taraflar pozisyon üretmekte zorlandılar. Konuk Taçspor rakip ceza sahası çevresinde bulduğu serbest vuruşlardan gol kokladı. Ancak Alemdağspor defansı buna izin vermedi. Alemdağspor ise bu devrede duran toplara ilaveten kendi sol kanadından rakibine yüklendi. Bu ataklarda Taçspor defansını geçemedi ve İlk 45 dakika 0-0 geçildi.

Goller İkinci Yarıda Geldi
İkinci yarıda da takımların mücadele gücü düşmedi. Bu yarının hemen başında, maçın 50.dakikasında Alemdağspor gol bularak öne geçti. Alemdağsporlu Ahmet’in orta saha çizgisinden kullandığı serbest vuruşta top ceza sahası içinde Taner'in önüne düştü. Taner dönerek vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Alemdağspor golün sevincini yaşayamadan Taçspor skoru eşitledi. Maçın 52.dakikasında ceza sahası ön çizgisinde bu kez önüne düşen topu affetmeyen Nurullah oldu. Sert ve düzgün vuruşu ağlarla buluştu 1-1. Maçın 65. dakikasında Taçspor galibiyeti yakaladı. Kazanılan korner atışında topun başına Taha geçti. Etkili ortasına topa yükselenlerin hiçbiri dokunamadı. Top üst direği yalayarak ağlarla buluştu 1-2.

Golden sonra Alemdağspor temposunu arttırdı. Maçın 76.dakikasında orta sahadan atılan topla ceza sahası dışında buluşan Berkay, Taçspor defansında neredeyse herkesi çalımladı. Ayak içi ile direk dibine vuruşu takımına beraberliği getirdi 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. Bu sonuçlarla Onur Keskin’in öğrencileri üçüncü maçında 7 puana ulaşırken, Ersin Atasoy’un talebeleri puanlarını 2 ye yükselttiler.

alemdagspor1-024.jpgalemdagspor2-020.jpgalemdagspor3-019.jpgalemdagspor4-018.jpgalemdagspor5-017.jpgalemdagspor6-017.jpgalemdagspor7-016.jpg

 

Haber : Derviş Ali Mamat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.