Alemdağspor yükşelişini sürdürdü

Alemdağspor yükşelişini sürdürdü

İstanbul Süper Amatör Lig Play-Of da mücadele eden Zara Ekinlikspor ile Alemdağspor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli mücadeleyi 2-1 kazanan Alemdağspor galibiyet serisini sürdürdü.

İstanbul Süper Amatör Lig Play-Of da mücadele eden Zara Ekinlikspor ile Alemdağspor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Çekişmeli mücadeleyi 2-1 kazanan Alemdağspor galibiyet serisini sürdürdü.

Çekişmeli geçen mücadeleyi Sercan İçöz, Şafak Nalbantoğlu ve Sergen Yurtseven hakem triosu yönettiler. Ligin 10 haftasına girildiğinde Alemdağspor 10 puan ile 11. ve Zara Ekinli 5 puan ile 15. Sırada idi. Son iki maçını galip bitiren Alemdağspor bu maçıda kazanarak hem üst üste 3. Galibiyetini almak hem de kalan 5 hafta için farklı hesaplar yapmak amacında idi.

Zara Ekinli takımı ise alt sıralardaki konumundan kurtulmak niyetindeydi. Maçın ilk 15 dakikası takımların birbirini yoklayan ve etkili olamayan pozisyonları ile geçti. 16.dakikada maçın ilk ciddi pozisyonunda Alemdağ sol kanadından gelen ortaya Zara Ekinli oyuncusu Gökhan ters bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Hamdi topu iki hamlede kontrol etti. 21.Dakikada Zara Ekinli forveti Samet Alemdağ ceza sahasına çaprazdan girdi, altıpasa yakın mesafeden sert vurdu, Alemdağ Kalecisi Emre iyi yer tuttuğu için topu kolaylıkla bloke etti. 32.Dakikada yine Zara Ekinli atağında bu kez Turgay ceza sahası ön çizgisi üzerinden çok müsait pozisyonda vurdu, Kaleci Emre yine doğru yerde idi. Maçın 35.Dakikasında Alemdağspor Antrenörü Oktay Akgül ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Aziz yerini Berkan’a bıraktı. Bu değişiklikten bir dakika sonra Alemdağsporlu Tolga ve arkasından Ersin Zara Ekinli kalesinde yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremediler. İlk yarının son dakikasında Alemdağ yarı sahasının ortasından kullanılan serbest vuruşu Samet kullandı, Emre’nin kontrol edemediği topu Vahap, Alemdağ filelerine gönderdi 1-0. Hekem santra dahi yapmadan ilk yarıyı bitirdi. Berkan iki asist yaptı.

Maçın ikinci yarısında daha istekli ve tempolu olan taraf Alemdağ takımıydı. 47.Dakikada Ersin altı pas çaprazında buluştuğu topu düzeltip vurdu defansa çarpan top kornere çıktı. 52.dakikada Alemdağspor'lu Muhammet, Zara Ekinli ceza sahasına girdi, iki oyuncuyu geçti ve kendini yerde buldu. Hakem devam dedi. 55.dakikada Alemdağspor'un kazandığı köşe vuruşunu Berkan kullandı. Ön direkte iyi yükselen Rıdvan kafa ile topu Zara Ekinli ağlarına gönderdi 1-1. Golden sonra oyun yeniden denge kazandı. Temposu artan oyunda karşılıklı ataklar 79.dakikaya kadar sonuçsuz kaldı. Bu dakikada Zara Ekinli Yarı sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Berkan arka direğe ortaladı. Alemdağspor kaptanı Hakan ile Zara stoperi Gökhan birlikte yükseldiler. Kimin vurduğu net anlaşılamayan top Üst direğe teğet geçerek ağlarla buluştu 2-1. Kalan dakikalarda baskı kuran ve gol arayan Zara Ekinli ataklarını Alemdağda bu dakikalarda oyuna giren Gökhan ve Emir başarı ile savuşturdular. 3 dakika uzatması oynanan ikinci yarı hakemin bitiş düdüğü ile sona erdi. 13 puana yükselen Alemdağspor çıkışını sürdürmeyede devam etti.

alemdagspor1-014.jpg

zara-ekinlispor-002.jpg

 

alemdagspor2-012.jpgalemdagspor3-013.jpgalemdagspor4-013.jpgalemdagspor5-011.jpgalemdagspor6-011.jpgalemdagspor7-011.jpgalemdagspor8-008.jpg

alemdagspor9-006.jpg

 

Haber-Foto : Derviş Ali Mamat

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.