Alemdağspor'u lodos'ta durduramadı

Alemdağspor'u lodos'ta durduramadı

Bölgesel Amatör Lig’in 11.grubunda mücadele eden İstanbul temsilcisi Alemdağspor ile Bursa temsilcisi Elmasbahçelerspor takımları 22 Kasım 2015 tarihinde saat 13,30 da Alemdağ Stadyumunda karşı karşıya geldiler.

Bölgesel Amatör Lig’in 11.grubunda mücadele eden İstanbul temsilcisi Alemdağspor ile Bursa temsilcisi Elmasbahçelerspor takımları 22 Kasım 2015 tarihinde saat 13,30 da Alemdağ Stadyumunda karşı karşıya geldiler.

Maçı Demokrat Özgür Güneş yönetirken yardımcılıklarını aynı bölgeden Oğuzhan Taştekin ve Mehmet Koçak yaptı. Onur Bingöl ise 4.hakem olarak görev aldı.

Alemdağspor karşılaşmaya 1-İlkay Yazıcı 2-Emir Barlas 3-Furkan Pala 4-Volkan Erdoğan 5-Hakan Akpınar 6-Ömer Kaplan 7-Ramazan Bal 8-Umut Balcı 9-Ömer Bayraktar 10-Ahmet Gündoğdu 11-Özer Vatansever onbiri ile başladı.

Elmasbahçelerspor ise 1-Tugay Mutafoğlu 2-Emir Akay 3-Fatih Durak 5-Mesut Gün 25-İsmail Şahin 15-Arif Alemdar 9-Oğuzkan Telci 13-Barış Demir 18-Mustafa Acun 23-Ebubekir Eroğlu 10-Hakkı Çalışkaner ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Kuvvetli lodosun etkisi altında oynanan maç,ev sahibi Alemdağspor'un açık üstünlüğü ile geçti. Maça Alemdağspor başladı. Dk 6 Alemdağsporda Emir sağdan ortaladı, Ömer Arka direkte sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, Pozisyonu Önce Elmasbahçe kalecisi Tugay, sonrada Fatih uzaklaştırdı. Dk 8 Alemdağspor'lu Özer sol kanadından gelen topla ceza sahasına girdi, çerçeveyi hafif soldan gördüğü gibi vurdu, Elmasbahçelerspor'un başarılı defans oyuncusu Mesut son anda ayağını topla kale arasına sokarak olası bir golü önledi.

Dk 14 Alemdağsporda Ramazan, rakibi Mesut'la birlikte topu sürerek ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya kaldı, ancak kuvvetli rüzgar iyi vuruşuna izin vermedi. Dk 21 Alemdağspor atağında Özer soldan ortaladı, Ömer çok iyi yükseldi vurdu kaleci Tugay çizgiyi geçmeden müdahale edip golü önledi.

Dk 22 GOL..Alemdağspor atağında Ömer, Elmasbahçelerspor'lu iki defans oyuncusunu geçti, ceza sahası içinde müsait durumdaki Ahmet'e yuvarladı, Ahmet net bir vuruşla topu ağlara göndererek Yeşil Beyazlıları 1-0 öne geçirdi.

Dk 26 Elmasbahçelerspor atağında ceza sahası önünde topu düzelten Hakkı iyi vuramadı. Defansa çarpan top kornere çıktı. Kullanılan korner atışında Ömer Kaplan herkesten yükseğe sıçradı ve kafa ile pozisyonu uzaklaştırdı. Dk 32 Alemdağsporlu Ramazan , İki rakip defans oyuncusu ve karşısından esen kuvvetli rüzgara rağmen topu sürerek ceza sahasına girdi, vurmak için son düzeltmesini yapamadan Kaleci Tugay yatarak ayakları ile pozisyonu ceza sahası dışına uzaklaştırdı. Dk 44 Elmasbahçelerspor, Alemdağspor ceza sahası hemen önünde serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu Hakkı kullandı. Vuruşu barajdan sekerek arkadaşı Oğuzkanın önüne düştü.Ancak Oğuzkan da yine rüzgarın etkisi ile istediği gibi vuramadı. İlk yarı Alemdağspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk 55 Elmasbahçelerspor atağında Oğuzkan, Alemdağspor ceza sahası son çizgisinde buluştuğu topu Arif'e oynadı. Arif'in vuruşu farklı biçimde auta çıktı. Dk 62 Alemdağspor'un orta sahada kazandığı serbest vuruşta Umut rakip defans arkasına deplase olan Ramazanı nefis gördü, Ramazan yarı dönük pozisyonda topu göğsü ile yumuşattı, vuruşu Tugayın bakışları arasında auta gitti. Dk 65 Alemdağspor atağında Kaptan Hakan Ahmet'i kaçırdı. Ahmet düzeltti iyi ortaladı. Ramazan rövaşata ile çok sert vurdu.Günün en estetik vuruşu direği sıyırarak auta gitti.

Dk 66 Alemdağspor atağında Ahmet, Özer2den aldığı topa dönerek vurdu. Çerçeveyi bulan topa son müdahaleyi Fatih yaptı. Top kornere çıktı. Dk 72 Alemdağspor Kaptan Hakan ile pozisyon geliştirdi. Hakan Ramazan'a yerden çok akıllı oynadı. Ramazan pozisyonu çok iyi değerlendirdi ve santrforu Ömeri gördü. Ömer'in vuruşu az farkla auta gitti. Dk 87 Alemdağsporda Emir taç atışında arkadaşı Ömer'i gördü. Ömer aldığı topla döndüğü gibi iki rakip defans oyuncusunu oyundan düşürdü. Düzeltti ve uzaktan çok sert vurdu. Arka direğe giden topu Tugay tokatlatarak çıkardı. DK 90+3 Elmasbahçelerspor'un maçtaki en etkili atağında Nazım sol kanattan götürdüğü topu iyi sakladı. İyi ortaladı.Oğuzkan kalabalığın arasından önüne gelen ve santrası bile yapılamayacak topa kötü vurdu.

Maç Alemdağsporun ilk yarıda attığı gol ile 1-0 sona erdi. Oktay Akgül’ün öğrencileri baştan sona pozisyon üstünü oldukları maçı üç puanla geçtiler. 17 puana yükselen Alemdağspor bu haftayı da lider olarak tamamladı.

alemdagspor11-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.