Ali Osman Özgül güven tazeledi

Ali Osman Özgül güven tazeledi

Orhan Saka Amatörler evinde yapılan İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Kurulunda seçime tek liste giren Ali Osman Özgül ve yönetimi oyların tamamını alarak güven tazelediler.

Orhan Saka Amatörler evinde yapılan İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Kurulunda seçime tek liste giren Ali Osman Özgül ve yönetimi oyların tamamını alarak güven tazelediler.

Genel Kurula TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, İASKF Genel Başkan Vekili Fikret Sivri, İASKF As Başkanı Metin Çırpan, İASKF Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir, İl Hakem Kurulu Genel Sekreteri Ömer Ala, Tek Rumeli Tv Spor Müdürü Mehmet Çelik, Kağıthane Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu ve bir çok davetli katıldılar.

As Başkan Nezir Aydın'ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Ali Tanrıyaşükür, Divan Üyeleride Mustafa Rıdvanlar ve Mehmet Saim Kara seçildiler.

280 kayıtlı delegenin 156 sının katılımı ile yapılan Genel Kurula tek liste ile giren mevcut Başkan Ali Osman Özgül, tüm oyları alarak İstanbul Saha Komserleri Derneği Başkanlığına devam etti.

Genel Kurulda delegelere hitaben konuşma yapan Başkan Ali Osman Özgül, Katılımın yüksek olması sebebiyle duyduğu memnuniyeti belirtip tüm delegelere teşekkür etti. Özgül " İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneğine hizmetleri fazlaca olan çok kıymetli arkadaşlarla iyi bir Yönetim kurduk. Yaklaşık 12 yıldır da samimi, güçlü ve dürüstlük ilkesine bağlı olarak kurulmuş bir Yönetimimiz. Dirayetli bir Yönetim kurmanın yanında, iyi bildiği yoldan geri dönmeyen samimi arkadaşlarla Dernek menfaatine uygun hareket ettik. Son olarak 2010 yılında yeniden seçildik. Zaman, zaman aramıza yeni arkadaşlar da katıldı. Görevini iyi yapan, Derneği iyi temsil eden, TFF’nin talimatlarını harfince uygulayan özverili üyelerimizle birlikte bu Derneği Türkiye’de en iyi konuma getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedeflerimizden biride Ankara'da olan Genel Merkezimizi İstanbul'a getirmeyi çok istiyoruz bunuda başaracağız" dedi.

ASİL YÖNETİM KURULU
Ali Osman Özgül, Nezir Aydın, Ali Turgut Arık, Hasan Çavuşoğlu, Fahri Aşıcı, Ahmet Kalyoncu, Ali Gün, Nevzat Akay, Mustafa Rıdvanlar, Fadıl Kuş, Kenan Çelik, Hüseyin Tayyar Beşok, Sezgin Piliç

YEDEK YÖNETİM KURULU
Burhan Kahveci, Zafer Çatalkaya, Önder Denli, Can Telci, Adnan Karataş, Sevgi Yalçın, Enise Bostancı, Mehmet Saim Kara, Namık Uygur, Melda Çevik, Feridun Koçak, Cengiz Fenerci, Remzi Cüneyt Tuncer

 

ASİL DENETLEME KURULU
Alaeddin Yavaş, Fatih Cemil Dinçer, Cemal Sivrikaya

 

YEDEK DENETLEME KURULU
İlyas Karaca, Naim Yaman, Doğan Beker

 

ASİL DİSİPLİN KURULU  

Remzi Akyil, Nedret Terkeş, Üzeyir Yazıcıoğlu

YEDEK DİSİPLİN KURULU
Ali Can Ünal, Recep Şen, Cüneyt Aşıcı
 
ASİL GENEL MERKEZ KURULU
Ali Osman Özgül, Nezir Aydın, Hasan Çavuşoğlu, Ali Turgut Arık, Ahmet Kalyoncu

YEDEK GENEL MERKEZ KURULU
Fahri Aşıcı, Mustafa Rıdvanlar, Fadıl Kuş, Sezgin Piliç, Fatih Cemil Dinçer
 

saha-komseri-secimi1.jpgsaha-komseri-secimi2.jpgsaha-komseri-secimi3.jpgsaha-komseri-secimi4.jpg

saha-komseri-secimi5.jpgsaha-komseri-secimi6.jpgsaha-komseri-secimi7.jpgsaha-komseri-secimi8.jpg

saha-komseri-secimi9.jpgsaha-komseri-secimi10.jpgsaha-komseri-secimi11.jpgsaha-komseri-secimi12.jpg

saha-komseri-secimi13.jpgsaha-komseri-secimi14.jpgsaha-komseri-secimi15.jpgsaha-komseri-secimi16.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.