Alibeyköyspor'dan harika futbol

Alibeyköyspor'dan harika futbol

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 1.hafta maçında Alibeyköyspor ile Ataşehir Çamolukspor , Zeytinburnu Merkezefendi sahasında karşılaştı.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 1.hafta maçında Alibeyköyspor ile Ataşehir Çamolukspor , Zeytinburnu Merkezefendi sahasında karşılaştı.

Maçın genelinde rakibine karşı oyuna hakim olan Turuncu- Mavili Alibeyköyspor ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Alibeyköyspor karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Ataşehir Çamoluk’tan Zakir  54.dakikada sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.
 
Karşılaşmanın hakemi Fahri Var posizyonları  çok yakın takip ederek son derece güzel bir yönetim gösterdi.
Karşılaşmanın İlk  dakikalarında Alibeyköyspor oyuna çok iyi başladı. Ataşehir Çamolukspor takımı kontrollü oyunu tercih etti. Alibeyköyspor 2.dakikada ve 8 dakikada Mustafa Yalçın ile çok net müsait posizyonlarda topu ağlarla buluşturamadı.
 
Ataşehir Çamolukspor 12.dakikada ilk tehlikeli atağında Sercan Türk ile altı pas üzerinden net bir posizyon yakaladı. Sercan’ın vurduğu plase şut kaleci  Kaan’ın bakışları arasında auta gitti.
Alibeyköyspor sol kanattan  Yusuf Kaymak ve Arda Gençdoğan’ın ataklarıyla Ataşehir Çamoluk defansını zorladı. Ataşehir Çamoluk Hocası sol beki sağ bek le yer değiştirerek önlem almaya çalıştı.
Karşılaşmanın 18.dakikasında Osman Adıgüzel  topu Samet Şenol’a kaptırdı.Samet Şenol sağ çarprazdan çok sert  vurdu kaleci İbrahim’in bakışları arasında top filelerle buluştu. Bu golle iyi oynayan Alibeyköyspor 1-0 öne geçti.
 
24.dakikada Alibeyköyspor’dan Yusuf Kaymak kaleci İbrahim Koç  ile karşı karşı kaldı .Yusuf Kaymak’ın aşırttığı top direği sıyırarak auta gitti. 39.dakikada Ataşehir Çamolukspor’dan Zakir kendi hazırladığı atakta kaleye çok set vurdu.Kaan başarılı bir şekilde topu kornere çeldi. 42.dakikada Ataşehir Çamoluk’tan İbrahim ve Koç ve Serkan Kaleci'nin anlaşamaması üzerine Samet Şenol pres yaparak topu kaptı.Vurduğu top İbrahim’den döndü.Mustafa Yalçın’ın önüne düşen topu boş kaleye  gönderdi. Skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.
 
İkinci yarıya Ataşehir Çamolukspor oyuncu değişiklikleri yaparak başladı.
56.dakikada Ani gelişen bir Ataşehir Çamoluk kontra atağını kesmeye çalışan Murat Kızılkara rakibi Zakir’i düşürünce ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rakibinin müdahalesi ile yere düşen Zakir sakatlanarak oyunu sedye ile terk etti.
 
10 kişi kalan Alibeyköyspor yine rakibini üstüne gitmeye devam etti. 72 dakikada Samet Şenol kaleci ile karşı karşı kaldığı posizyonda topu kaleci İbrahim Koç’ nişanladı.
84.dakikada Nadir Yıldırım topa el ile müdahale edince sarı kart gördü ve İkinci kart dolayısıyla kırmızı kart ile Alibeyköyspor’u sahada  9 kişi bıraktı.
 
85.dakikada Alibeyköyspor’dan Samet Şenol ceza sahası içersinde düşürüldü fakat günün başarılı ismi hakem  Fahri Var oyunu devam ettirdi.
9.kişi kalan rakibine karşı hareketlenen Ataşehir Çamolukspor 88 ve 90.dakikalarda Serkan ile 2 net posizyondan boş döndü.
 
Alibeyköyspor son dakikalarda oyunu yavaşlatarak sürenin bitmesini sağladı. Maç Alibeyköyspor’un iyi oyunu ve galibiyeti ile 2-0 tamamlandı.
Ataşehir Çamolukspor yaptığı 2 tane bireysel hata ile sahadan puansız ayrıldı. Maçın genel görüntüsü olarak Alibeyköyspor’un çok pas yapan ve pres uygulayan bir takım olarak hafızalarda kalması oldu.
Alibeyköy Çarşamba günü Vefa ile oynarken, Ataşehir Çamolukspor Kartal Bulvar ile oynayacak.
 
alibeykoyspor1-002.jpgalibeykoyspor2-001.jpgalibeykoyspor3.jpgalibeykoyspor4.jpgalibeykoyspor5.jpgalibeykoyspor6.jpgalibeykoyspor7.jpgalibeykoyspor8.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Serkan Yıldız-Selim Demirer-Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.