Alkollü sürücü dehşeti!

Alkollü sürücü dehşeti!

Beşiktaş'ta alkollü bir sürücü zincirleme trafik kazasına neden oldu.

Olay, Barbaros Bulvarı'nda geçtiğimiz Pazar sabaha karşı 03.45 sıralarında meydana geldi.7 kişinin yaralandığı kazanın ardından, aracıyla kaçmak isteyen alkollü sürücü polis tarafından yakalandı. 


MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen kaza şöyle gelişti; 


Zincirlikuyu'dan Beşiktaş Meydan istikametine seyir halinde olan Selçuk Gür'ün kullandığı 34 AF 1778 plakalı minibüs kırmızı ışıkta bekleyen Nedim Yılmaz'ın kullandığı taksi ve Mehmet Selim Erkek'in kullandığı dolmuşa çarptı. Dolmuş ve taksi ise kırmızı ışıkta en önde bekleyen Ogün Özavşar'ın taksisine çarptı. Özavşar'ın taksisi kaldırıma çıkarak takla attıktan sonra ters bir şekilde durdu. Zincirleme kazaya neden olan Gür ise minibüsü ile olay yerinden kaçmak isterken, o sırada oradan geçmekte olan Beşiktaş Önleyici Hizmetler Büro Amirliği polisleri tarafından fazla uzaklaşamadan Beşiktaş Meydana yakın bir yerde yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada araçlarda bulunan 7 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. 


Yanında meydana gelen kazayı umursamadı


MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde kaza sonrası bazı vatandaşların ters dönen taksinin başına gittiği görülüyor. Kaza sonrası solda bekleyen bir taksinin şoförü de aracında hasar varmı diye aracından inip, aracını kontrol etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Aracına binen taksici ters dönmüş aracı biraz geçtikten sonra taksisini sağa çekiyor. Tekrar aracından iniyor ve aracındaki aracının arkasından geçerken karanlıkta kayboluyor. 


1.08 Alkollü çıktı 


Polis ekipleri kazaya sebebiyet vererek daha sonra kaçmak isteyen Selçuk Gür'ü gözaltına aldı. Polis Gür'ün yapılan alkol testinde 1.08 alkol tespit etti. Polis ayrıca Gür'ün kaza yaptığı aracı kullanmaya yeterli sürücü belgesi olmadığını tespit etti. Polis Gür'ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.