Ambarlı Işıkspor’a Stad Müjdesi

Ambarlı Işıkspor’a Stad Müjdesi

Katıldığı ilk sezonda İstanbul 2.Amatör Lig 3.grupta en yakın rakibine 7 puan fark atarak şampiyon olan Ambarlı Işıkspor’a EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu’ndan stad sözü verildi.

Katıldığı ilk sezonda İstanbul 2.Amatör Lig 3.grupta en yakın rakibine 7 puan fark atarak şampiyon olan Ambarlı Işıkspor’a  EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu’ndan stad sözü verildi.

Doğal Gaz A-B işletme müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu İftar programına katılan Ambarlı Işık Spor Yönetim Kurulu, Teknik Ekibi ve Futbolcularına yapılan törenle madalyalarını EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu takdim etti. Oldukça samimi ortamda geçen törende Teknik Sorumlu Nuri Zelyurt şampiyonluk kupasını EÜAŞ Genel Müdürü Nevzat Şatıroğlu’na teslim etti.

Kupa töreninde bir açıklama yapan Teknik Sorumlu Genel Kaptan Turan Kel ” Ambarlı Işık Spor olarak takımımızın çalışan işçilerimizin ve çocuklarımızın ruhen fiziken bedenen ve ahlaken daha iyi imkanlarda spor yapabilmeleri için proje aşamasında olan tesise yeşil ışık yakan Genel Müdürümüz Nevzat Şatıroğlu’na müteşekkiriz ” dedi.

Turan Kel : Nevzat Şatıroğlu’na çok teşekkür ederiz

Nevzat Şatıroğlu’na Ambarlı Işıkspor forması ve plaket takdim eden Turan Kel, bugüne kadar ve bundan sonra maddi manevi desteklerinden dolayı Şatıroğlu’na teşekkür ederken bir an önce tesise kavuşmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyledi. Genel Müdürümüz Nevzat Şatıroğlu’nun isteği üzerine isim değişikliğine gidileceğini bundan sonra Ambarlı Işıkspor yerine EÜAŞ İstanbul Işıkspor adı altında müsabakalara katılacaklarını sözlerine ekledi.

“Ambarlı Işıkspor EÜAŞ İstanbul Işıkspor olacak”

Genel Müdür Nevzat Şatıroğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisine fahri başkanlık teklif edeceğini sözlerine ekleyen Turan Kel ” Fahri başkan olarak başımızda sayın Genel Müdürümüzü görmek EÜAŞ  İstanbul Işık Spor ailesi olarak bizleri onurlandıracaktır şereflendirecektir, bu duygu ve düşüncelerimle Genel Müdürümüzün maddi manevi desteği gücümüze güç katacakdır” dedi.

Törenin sonunda Teknik Sorumlular Turan Kel ve Nuri Zelyurt ” Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Şampiyon olmamızda desteklerini ve emeklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan yöneticilerimiz Fatih Furuncu, A.Latif Kaya, Uğur Altun, Ömer Ay, Metin Ardil ve Savaş Serezli’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz ” dediler.

Ambarlı Işık Spor Yönetim Kurulu adına Harun Orman  ” İftar programına katılarak bizleri teşrifleri ile onurlandıran Genel Müdürümüz Nevzat Şatıroğlu’na, Temsa Genel Müdürü İbrahim Toprak’a, Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan’a, Tes İş Sendika Başkanı Rıdvan Uyar’a, Eğitim Sekreteri Başkanı Buminhan Aksu’ya iftar programını organize eden santral çalışanlarını ve bizleri bir araya getiren toplanmamıza vesile olan işletme müdürlerimiz Şükrü beye, Halil beye, İdari Müdürlerimiz Zeki beye, Özel beye teşekkür ediyoruz ” dedi.

Murat Nazik

ambarli-isikspor-001.jpgambarli-isikspor1.jpgambarli-isikspor2-002.jpgambarli-isikspor4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.