Ambarlı Işıkspor’a Stad müjdesi

Ambarlı Işıkspor’a Stad müjdesi

İstanbul 1. Amatör Lig 2.Grupta play-off mücadelesi veren Avcılar temsilcisi Ambarlı Işıkspor’a yapılacak stad için ilk kazma Mart ayında vurulacak.

İstanbul 1. Amatör Lig 2.Grupta play-off mücadelesi veren Avcılar temsilcisi Ambarlı Işıkspor’a yapılacak stad için ilk kazma Mart ayında vurulacak.

Kurulduğu ilk sezonda şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükselen ve devam eden ligde Süper Amatör Lige yükselme mücadelesi vererek büyük bir başarılara imza atan Ambarlı Işıkspor, EÜAŞ Genel Müdürü ve Fahri Başkanı Nevzat Şatıroğlu’nun talimatı ile stadına kavuşacak.

” Mart ayında ilk kazma vurulacak ” 

Ambarlı Işıkspor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada ” Bugüne kadar futbol takımımıza maddi manevi sonsuz desteğini esirgemediği için ve Makamında bizi kabul eden EÜAŞ Genel Müdürümüz ve Fahri Başkanımız Sayın Nevzat Şatıroğlu’na Işıkspor yönetim kurulu olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. Genel Müdürümüz Nevzat Şatıroğlu’nun talimatı ile daha önce proje aşamasında olan spor tesisi için yer tespiti yapıldı. Ocak ve Şubat ayı ihale sürecinden sonra Mart ayında spor tesisinin yapımına başlanacak olması bizleri çok sevindirdi. Spor tesisinin proje aşamasında iken bizden desteğini esirgemeyen EÜAŞ Genel Müdürü ve Fahri Başkanımız Nevzat Şatıroğlu’na, Enerji Bakanı Müşteşar Yardımcısı Sayın Zafer Benli’ye, EÜAŞ Personel Daire Başkanı Sayın Ramazan Bozkurt’a, Mali İşler Daire Başkanlığında Osman Karasu’ya, İnşaat İşler Daire Başkanlığında Proje Etüt Müdürü Yakup Güler’e, İstanbul Doğalgaz Santrali İşletme Müdürü Şükrü İlhan ve Müdür Yardımcımız Özel Altıkulaç’a maddi manevi desteklerinden dolayı yönetim kurulu olarak ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca kurulduğundan bu yana kısa bir süre olsada bizleri başarıdan başarıya koşturan futbol takımımıza, değerli hocalarımız Turan Kel ve uzun zamandır sağlık problemlerinden dolayı aramızda bulunamayan hocamız Nuri Zelyurt’a yönetim kurulumu adına teşekkürü bir borç biliriz ” denildi.

 ” Galibiyet serimizi sürdüreceğiz “

Ambarlı Işıkspor Teknik Sorumlusu Turan Kel ” Grupta oynadığımız son 3 önemli maçıda kazanarak hedefimize kayıpsız şekilde devam ediyoruz. Hafta sonu maç yapmadan Bay geçmemize rağmen maçımız varmış gibi aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kalan 3 maçımız içinde aynı şekilde hazırlanarak 3 puan parolası ile çıkacağız ve galibiyet serimizi devam ettireceğiz. Mükemmel başladığımız sezonu Süper Amatör Lige çıkarak taçlandırmak Ambarlı Işıkspor camiasına çok yakışacaktır. Kalan 3 final maçımızda seyircilerimizin desteğine daha çok ihtiyacımız var, tribünlerimizin dolu olması ve seyirci desteği bizlere itici güç olacaktır ” dedi.

Murat Nazik

turan-kel.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.