Amerikan medyası Sarai'nin kocasının peşinde

Amerikan medyası Sarai'nin kocasının peşinde

Sarai Sierra'nın İstanbul’da bulunan kocası Steven Sierra ile kardeşi David Jimenez, dük akşam THY’ye ait bir uçakla New York’a döndü.

New York JFK Havalimanı’nda, Saria Sierra’nın annesi ile kızkardeşi tarafından karşılanan Sierra ve Jimenez, havalimanı polisi eşliğinde, kendisini bekleyen gazetecilere gösterilmeden, ana çıkış kapısı yerine başka bir kapıdan çıkarıldı. Türk medyasının yanısıra Amerikan medyasının da peşinde olduğu Steven Sierra, havalimanından ayrıldıktan sonra gece geç saatlere kadar evine dönmedi.

Sarai Sierra’nın cenazesi, kocası ve kardeşinin uçak ücretlerinin THY tarafından ödendiği bildirilirken, cenazenin Çarşamba akşamüstü New York’a ulaşacağı belirtildi.

Amerikan medyası peşinde Amerikan medyası, fotoğraf makinası olmaksızın, fotoğraf çekmek için gittiği İstanbul’da, 21 Ocak’ta kaybolduğu belirlendikten sonra 9 gün sonra, Cankurtaran çevresinde surların dibinde cesedi bulunan Sarai Sierra’nın kocası Steven Sierra’nın peşine düştü.

Başta televizyon kanalları ve gazeteler olmak üzere, Steven Sierra’nın ağzından karısının ölümü ile sonlanan Türkiye gezisine ilişkin gelişmeleri ve yaşanaları dinlemek, sorular yöneltmek için ABD medyasının peşine düştüğü Steven Sierra’nın, New York’a geri döndüğü gün habercilerden köşe bucak kaçması Sierra’nın, hikayeyi para karşılığında anlatmak için bir gazete yada TV kanalı ile anlaşmış olabileceği yorumlarına yol açtı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.