Anderson bir ailenin evden atılmasını önledi

Anderson bir ailenin evden atılmasını önledi

Şişli Platformu olarak gerçekleştirilen ve TV Şişli aracılığı ile yayınlanan Ramazan İftarları Programına Türkiye’nin en başarılı keman virtüözü olan Canan Anderson konuk oldu.

Canan Anderson’un konuk olduğu, Şişli Platformu’nun Ramazan Ayı süresince Şişli’de her akşam bir Şişlilinin evinde iftar açma geleneği renkli görüntülere sahne oldu.  

Konuk olunan aile, eşiyle boşanma aşamasında olan Ayla Tuncer, biri kız ikisi erkek olmak üzere üç çocuklu bir aile.  Şişli Platformu Ramazan Ayı boyunca olduğu gibi bu kez Canan Anderson’la birlikte erzak, yemek ve hediyelerle kapılarını çaldı. Bu gecenin önemi de diğerlerinden daha da fazlaydı. Çünkü; Canan Anderson aileye özel sürprizler yapıp bir de mini konser verdi.

ANNE KANSER KIZI DA ŞEKER HASTASI

Anderson ailenin sıkıntılarını dinlerken duygusal anlar yaşadı. Üç çocuk annesi olan Ayla Tuncer’e yakın bir zamanda kanser tanısı konulduğunu ve kızı on iki yaşındaki Sıla’nın da insülin kullanan bir şeker hastası olduğunu öğrendi. Hastalığına rağmen futbola aşık olduğunu söyleyen küçük Sıla aynı zamanda abileri gibi de kaleci olarak amatör futbol takımında da oynuyor.

ANDERSON’UN HEDİYESİ HERKESİ ŞARŞIRTI

Olaylardan tamamen habersiz olarak ziyarete gelen Anderson’un aldığı hediyelerden birinin futbol topu olması herkesi şaşırttı. Aile olarak birlikte oynayarak keyifli vakit geçirecekleri bir de Kızma Birader oyunu hediye etti.

ANDERSON AİLENİN EVDEN ATILMASINI ÖNLEDİ

Boşanma sürecinden geçen Ayla Hanım’ın üç aydır kirasını ödeyemediğini de öğrendikten sonra Anderson ailenin borçlarını kapatma sözü verdi.

YAYLA MAHALLESİ’NDE ŞÖLEN VARDI

Anderson geceye kişiliğiyle ve kemanıyla renk kattı. Gecenin sonuna yaklaşırken verdiği mini konserle herkese hem duygusal hem neşeli anlar yaşattı. Açılışı Türk Sanat Müziği’nden ‘Kimseye Etmem Şikayet’ ile yapan Canan Anderson sonrasında bir Çigan parçası olan ‘Czardas’(Çardaş) ile performans sergiledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.