Arnavutköy Belediyespor 4 köşe

Arnavutköy Belediyespor 4 köşe

Arnavutköy Belediye spor haftalardır beklediği farklı galibiyete nihayet ulaştı.

Arnavutköy Belediye spor haftalardır beklediği farklı galibiyete nihayet ulaştı.

Ligin ilk 4 haftasında aldığı sonuçlar neticesinde sezon başı anlaştığı Selami Tarhan ile yollarını ayıran Arnavutköy Belediye spor, takımın başına yeni hoca olarak getirilen Adem Mandıralı ile kendi sahasında oynadığı ilk karşılaşmada farklı kazandı ve 11 puan ile ikinci sırada yer alan Levent spor karşısında gol patlaması yaşadı.

Maç öncesi idmanlarda hırslı görünen ve bir o kadar galibiyete kilitlenen Arnavutköy Belediyespor idman performansını zirveye taşıyan oyuncuları ile maç günü sonuca gitti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında yaşanan sakatlık sonrası Gökhan Öztürk yerini Mustafa Sarıçan'a bıraktı. İlk dakikalardan itibaren kalesinde tehlikeli ataklar yaşayan Arnavutköy Belediyespor güçlü savunmasında yaptığı rotasyon sayesinde gol tehlikelerini uzaklaştırmayı başardı.

Karşılaşmanın 32.dakikasında Arnavutköy Belediyespor'dan Ersel Samet Temel sol kanattan taşıdığı topu ceza sahasına yolladı, altı pas çizgisi dışında Hilmi Can Ercan zor pozisyonda yükselerek kafayla ilk golü Leventspor filelerine yolladı.  İlk yarı bu skorla kapanır dediğimiz anlarda 41.dakikada bir kez daha sahneye çıkan günün etkili oyuncusu Ersel Samet Temel rakibinden sökerek aldığı topu ceza yayı üzerine yolladı, rakip defansdan dönen topu iyi takip eden maçın yıldız oyuncusu Emrah Taşar yaklaşık 35 metreden topu filelere yollayarak skoru 2-0 yaptı.

İlk yarı bu skorla kapanırken ikinci yarı moral men çöken Leventspor üzerine atak üzerine atakla geliştiren Arnavutköy Belediyespor karşılaşmanın 63.dakikasında Hilmi Can Ercan’ın kafayla aşırttığı topa son dokunan Ömer Şugüneş kalecinin üzerinden topu filelere yolladı skoru 3-0 yaptı.

Gol attıkça hırs yapan Arnavutköy Belediyespor bu kez sağ kanatta Emrah Taşar'la gelişen ataktan gol buldu. 86.dkda son çizgiye kadar inen Emrah topu kaleye paralel ortaladı, Yusuf Can Taş topu müsait pozisyonda Mustafa Sarıçan’a bıraktı ve Mustafa attığı golle karşılaşmanın skorunu tayin etti maç sonu 4 golle gelen üç puan teknik heyet ve yönetim tarafından sevinçle karşılandı.

Arnavutköy Belediyespor: Gürcan Yücelik, Emrah Taşar, Servet Gökçen, Halim Kurtuluş, Sait Özaydın, Burak Güngör, Gökhan Öztürk (13.dk Mustafa Sarıçan),Burak Cengiz, Hilmi Can Ercan, E. Samet Temel

Goller: 32.dk Hilmican, 41 Emrah, 63 Ömer, 86 Mustafa

Leventspor: Onur, Ramazan, Mustafa, Talip, Esad, Erdem, Muhammet, Murat, Soner, Harun, Mesut

Murat Demirci

arnavutkoy-belediyespor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.