Arnavutköy Belediyespor kazanmaya devam etti

Arnavutköy Belediyespor kazanmaya devam etti

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta nefes kesen Arnavutköy Belediyespor-Karabekirspor karşılaşmasının galibi Arnavutköy Belediyespor oldu 2-0.

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta nefes kesen Arnavutköy Belediyespor-Karabekirspor karşılaşmasının galibi Arnavutköy Belediyespor oldu 2-0.

Bolluca Stadında oynanan ve Cemal Bingül, Semih Koca, Ali Rıza Kuzucu Hakem triosunun görev yaptığı karşılaşmada baştan sona üstün görünen ev sahibi Arnavutköy Belediyespor ilk devre ve ikinci devrenin son dakikalarında bulduğu iki golle ile Karabekirspor’u 2-0 yenerek ikinci hafta sonunda puanını altıya çıkardı.

Konuk ekip Karabekirspor ilk haftayı beraberlikle kapamış olması nedeniyle mutlak galibiyet parolası ile maça başladı. Ev sahibi Arnavutköy Belediyespor kendi saha ve seyirci avantajı ile çıktığı bu önemli karşılaşmada golcü oyuncuları ile sonuca gitti.

Cemal Bingül’ün yönettiği karşılaşmaya konuk ekip Karabekirspor ilk dakikalarda kurduğu baskı ile başladı. Ümraniye ekibi üst üste bulduğu serbest atışlardan sonuç çıkaramadı.

Karşılaşmada 25. dakika geçilirken Arnavutköy Belediyespor’da kanatları iyi kullanan Emre Karakaş ve Ferhat Uysal ikilisi rakip ceza sahası üzerinde etkili oldu, ataklara destek veren Hamit Taşkın ile gol aradı.

İlk yarı son dakikası ani gelişen atakta ceza sahası dışında serbest atış kazanan Arnavutköy Belediyespor, usta oyuncusu Ferhat Uysal’ın ayağından gelen harika serbest vuruş golü ile üstünlüğü yakaladı. Devreyi önde kapatan ev sahibi Arnavutköy ekibi ikinci yarıya aynı istekle başladı. İlk dakikalarda rakibine baskı kurarak farkı açmak istedi. Karşılaşmanın 74.dakikasında Yusuf Tansel’in yaklaşık 30 metreden vuruşu üst direkten döndü.

Son dakikaya kadar gol arama çabaları 88. dakikadaki ani gelişen ataktan geldi. Sağ kanattan kaptığı topla son çizgiye inen Yusuf Tansel, ceza sahası içine yolladığı ortaya iyi yükselen Mustafa Sarıçan kafa golü ile son sözü söyledi 2-0.

Puanını 6’ya çıkaran Arnavutköy Belediyespor ikinci maçından da gol yemeden ayrılma başarısı gösterirken, karşılaşma sonunda Arnavutköy Belediyespor taraftarı takımını tribünlere çağırarak uzun süre alkışladı.

Murat Demirci

arnavutkoy-belediyespor-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.