Arslan : Bizim hedeflerimiz çok büyük

Arslan : Bizim hedeflerimiz çok büyük

Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan kulüpleriden olan Atakent 2015 spor kulübü Başkanı İrfan Arslan kulübümüzün daha ileri gitmesi için öncelikle tesis sorununun çözülmesi gerekli.

Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan kulüpleriden olan Atakent 2015 spor kulübü Başkanı İrfan Arslan kulübümüzün daha ileri gitmesi için öncelikle tesis sorununun çözülmesi gerekli. Tesis bir kulübün evidir ve ev içinde bütün sorunlar çözülür.

Küçükçekmece ilçesinin yeni kurulan kulüplerinden olan Atakent 2015 spor kulübü Başkanı İrfan Arslan, Yılmaz Aktepe'nin sizler için sorularını yanıtladı.

AKTEPE:Sezon öncesi kulüp olarak hefeleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz

ARSLAN:Biz bu işe futbol okulu olarak başladık. Amacımız bu işe başlarken hedefimiz güzel takımlar kurmak kategorilerimize takım oyunu oynatmaktı ve bunu %80 başardık. Üst sıraları hedefliyorduk bu oldu

AKTEPE:Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aştınız?

ARSLAN:Sezon boyunca karşılaştığımız sıkıntılar maddi sıkıntılar ulaşım ve malzeme sıkıntısı. Kiraladıgımız bir tesiste caşlışıyoruz ve aylık 4500 tl kira veriyoruz. Bu konuda velilerimiz dışında ilçemizdeki hiç bir futbol otoritesinden destek almadık.

AKTEPE: Camia ve taraftardan yeterli desteği görebildinizmi?

ARSLAN:Camia ve taraftarlardan destek gördük ama yeterli değil

AKTEPE:Bu sezon en çok sevdiğiniz maç hangisi, neden?

ARSLAN:Bu sezon en cok sevdigim maç Çeliktepe maçı kimse bizim ordan galip çıkıcağımıza inanmamıştı. Çünki Çeliktepe gibi köklü bir takımı orda yenmek zordu ve biz oraya giderken liderdik ve güzel bir futbolla onları 2-1 yendik bütün dikkatler üzerimize çevrildi.

AKTEPE:Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç, neden?

ARSLAN :Bu sezon en çok üzüldüğüm maç grupta sampiyon olan takım FSM takımına 3-0 öndeyken hakem hataları yüzünden maçı berabere bitirmemiz verilmeyen frikik golümüz bir çok hata. O maçı alsaydık biz şampiyonduk

AKTEPE:Takımınız da performansında en memnun kaldığın oyuncular hangileri?

ARSLAN:Takımımda en çok performansından memnun kaldığım futbolcular U11 takımından Tarık Yemiş ve Şükrü Yılmaz. Her ikiside bitmeyen hırs sürat ve kondüsyonlarıyla profesyonel takımların dikkatini çekiyor. U 13 te ise Mücahid Koca, Murat Karaduman U14 ise Batuhan Kılıç ve Emircan İpek.

AKTEPE:Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gerkenler nelerdir?

ARSLAN: Kulübümüzün daha ileri gitmesi için öncelikle tesis sorununun çözülmesi gerekli. Tesis bir kulübün evidir ve ev içinde bütün sorunlar çözülür. Yetkililer bu konuyu çözmeliler. Destek bekliyoruz. Futbol sokaklardan kaç tane çocuk kurtarıyor. Bu sporu bir araç olarak kullanmalıyız. Bizler zaten bilimsel antrenman yapıyoruz. Mesele tesis imkan

AKTEPE:Eklemek istediğiniz bir konu varmı ?

ARSLAN:Son olarak eklemek istediklerim şu. İlk yılımızda u14 ve u 13 takımımız ilk yılında ikinci oldu. Seneye hedef kesinlikle şampiyonluk. Çünkü taraftarlarımız ve biz hedef büyüttük. U12 takımımız cok güzel maçlar çıkardı.

U 11 ise ligde namaglup ilerliyor. 23 Nisan futbol turnuvasındada finale yükseldi. Futbol okulumuz büyük ilgi görüyor. Çünki kaliteli bir eğitim var profesyonel hocalarla. Ve harika bir iletişim.

Tüm futbolu seven gençlerimizi kulübümüze davet ediyorum. Çünki bizim hedeflerimiz büyük. Eğitimimiz ahlak üzerine kurulu. Bütün çocuklarımız derslerindede çok basarılı. Bu çıktığımız yolda değerli büyüklerimizi Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz ve külüpler birligi başkanımız Seymen Gençtürk'e bizlere destek olmalarını ve tesis imkanı sağlamalarını rica ediyoruz.

atakentspor.jpgatakentspor1.jpg

 

Yılmaz Aktepe

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.