Aslantepe'de Sular Durulmuyor

Aslantepe'de Sular Durulmuyor

TOKİ, Galatasaray’ın amatörler için salon yapmayı planladığı Türk Telekom Arena’nın yanındaki araziyi bir inşaat şirketine verince gerilim yükseldi. Galatasaraylı yönetici Mehmet Cibara, gerçekleştirmeyi düşündükleri büyük projenin engellendiğini savundu.

 TOKİ, Galatasaray’ın amatör sporcular için salon yapmayı planladığı Türk Telekom Arena’nın yanındaki araziyi bir inşaat şirketine verdi. Yönetici Mehmet Cibara, gerçekleştirmeyi düşündükleri büyük projenin engellendiğini savundu.

Cibara; 'Eski yönetimin hatası ne yazık ki bize mal oluyor'
Türk Telekom Arena’da sorunlar bir türlü bitmek bilmiyor. Arena’nın olaylı açılışı nedeniyle hükümetle problemler yaşamaya devam eden yönetici Mehmet Cibara yaptığı açıklama da “Devlet ile ilişkilerimiz ne yazık ki bizim istediğimiz seviyede gitmiyor. Eski yönetimin hatası ne yazık ki bize mal ediliyor. Öyle olmasa bugün bir şirket inşaatının bulunduğu yerde, bizim voleybol ve basketbol takımlarımızın maçlarını oynamaları için spor salonu projemiz vardı. Ancak olmadı ve hemen yanı başımızdaki araziyi Toplu Konut İdaresi, Eroğlu’na verdi. İnşaat, stadımızın yanında hızla yükseliyor. Hatta arazimizin bir kısmında da işgal var” dedi. Mehmet Cibara, Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği tarafından Aslantepe’de yaptırılması düşünülen çok amaçlı spor salonu projesinin ertelenmesini de anlayamadığını söyledi. Cibara, Adnan Polat döneminde GSYİAD’ın projesi olduğunu ancak onların da eskisi gibi istekli hareket etmediklerini  dile getirdi.

Türk Telekom Arena’nın hemen yanında 525 bin metrekarelik alana yayılan projede ofis, 5 yıldızlı otel, konut alanları ve alışveriş merkezi bulunuyor. 46 katlı iki binanın inşa edildiği bölgedeki yatırımın 650 milyon doları bulacağı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.