Ataşehir Çamoluk deplasmandan şen döndü

Ataşehir Çamoluk deplasmandan şen döndü

İstanbul Süper Amatör Ligi 3. Grup maçında Altıntepsi Makel ile Ataşehir Çamoluk Bayrampaşa Belediye stadında karşı karşıya geldikleri müsabakayı deplasman takımı Ataşehir Çamoluk 3-0 kazandı.

İstanbul Süper Amatör Ligi 3. Grup maçında Altıntepsi Makel ile Ataşehir Çamoluk Bayrampaşa Belediye stadında karşı karşıya geldikleri müsabakayı deplasman takımı Ataşehir Çamoluk 3-0 kazandı.

Müsabakayı Veysel Karatapan yönetti. Yardımcılığını ise İlker Yeşil ve Sefa Coşkun yaptı. Altıntepsi Makel takımı seremoniye "şehitler için yastayız terörü lanetliyoruz" pankartı ile çıktı.

Müsabakanın başında son günlerde teröre kurban verdiğimiz Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Altıntepsi oyuna hızlı başladı yakaladığı iki pozisyonu değerlendiremedi. Altıntepsi gol ararken 16. dakikada golü kalesinde gördü. Ahmet soldan ceza alanı içine orta yaptı. Bu ortaya Erdem Şenel dokunarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

36. Dakikada birinci gole benzer şekilde soldan yapılan ortaya Emre yatan’ ın vurduğu top üstten auta gitti. 41. Dakikada Altıntepsi takımından Levent Coşkun’un yaptığı ortaya Tayfun ve Veysel boş pozisyonda topa dokunamayarak mutlak golü kaçırdılar. İlginç Gol Müsabakada ilk yarıda 45+2 oynanırken Ataşehir Çamolukdan köşe vuruşu kazandı. Bu köşe vuruşunu kullanan Erdem Şenel topu doğrudan kaleye gönderdi. Kaleci Efe Baş yere diz çökerek çift yumruk ile topu çıkardı. Hakem Veysel Karatapan ve yardımcı hakem Sefa Coşkun göz göze geldiler. Yardımcı hakemin topun çizgiyi geçtiğini işaret etmesi üzerine hakem Veysel karatapanda gol kararı verdi. Bu golle Ataşehir deplasmanda 2-0 öne geçti. Hakem golün santrasını yapmadan ilk yarıyı bitirdi.

Ataşehir Çamoluk mükemmel oynadı

70.dakikada Ataşehir 72. dakikadada ise Altıntepsi yakaladıkları pozisyonu değerlendiremedi. 75. Dakikada ise Ataşehir Soldan Erdem ile geldi. Yaptığı ortaya Ataşehirli oyuncu vurdu defansdan döndü sonra Güner vurdu kaleci Efe çıkardı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Ataşehir Çamolukun 3. Golü geldi. Oyuna sonradan giren Şahine atılan uzun top ile ceza alanına girdi güzel bir vuruşla takımının üçüncü golünü attı. (0-3).

81. Dakikada Erdem ile bir pozisyondan yararlanamayan Ataşehir Çamoluk 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettiği müsabakayı 3-0 kazanarak ikide iki yaparak puanını 6 ya çıkardı. Altıntepsi Makel ise bir galibiyet bir mağlubiyet ile üç puanda kaldı.

Stat: Bayrampaşa Belediye

Hakemler: Veysel Karatapan, İlker Yeşil, Sefa Coşkun

Saha Komiseri: Burhan Kahveci

Altıntepsi Makel: Efe, Fatih, Levent, İsmail, Yasin, Kaan, Yılmaz, Aziz, Tayfun, Veysel, Uğur

Yedekler: Ahmet, Ozan, Sinan, Sercan, Enes, Semih, Yasin

Ataşehir Çamoluk: Ahmet, Burak, Haluk, Abdulhakim, Enes, Adem, Erdem, Servet, Emre, Zakir, Ahmet Yedekler: Abdullah, Güner, Emre, Berk, Şahin, Yusuf, Cenk

Haber : Ali Kemal Demir

atasehir-camoluk1-001.jpgatasehir-camoluk2.jpgatasehir-camoluk3.jpgatasehir-camoluk4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.