Ataşehir Çamoluk şampiyonluğunu ilan etti

Ataşehir Çamoluk şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul Süper Amatör lig 3.Grup lideri Ataşehir Çamolukspor konuk olduğu Bağlarbaşıspor ile 1-1 berabere kalarak lige bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul Süper Amatör lig 3.Grup lideri Ataşehir Çamolukspor konuk olduğu Bağlarbaşıspor ile 1-1 berabere kalarak lige bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 

Karşılaşmayı Melih Ortakçı, Ahmet Midilli ve Burak Canbulat hakem triosu yönettiler.

Yenisahra Stadı'nda oynanan mücadele gücü yüksek olan maçta ev sahibi Bağlarbaşıspor, rakibine oranla oyuna kontrollü başladı rakibinden gelen ataklar ve kaleci Engin Alman'ın başarılı oyunu rakibine gol izni vermedi. Konuk takım Ataşehir Çamolukspor rakip kalede pozisyon bulsada başarılı olamadı ve ilk yarı her iki takımda istediği golü bulamadılar ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gittiler. 

 

İkinci yarıya her iki takımda iyi başladı karşılıklı ataklarla geçen mücadele ve 58. Dakikada ev sahibi takım rakibi öne çıktığı anda sol kanatta Ali Koçak topla buluştu kaleci İsa Ayva ile karşı karşıya kaldı düzgün bir plaseyle topu filelere gönderdi 1-0.

 

Konuk takım yediği şok golden sonra oyunu bırakmadı rakibin üstüne gittiği dakikalarda 85.Dakikada sol kanattan ceza sahası önünde topla buluştu Muhammet Balcı kaleci Engin Alman önde görünce aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-1. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takımda birer puana razı oldular. 

 

Ataşehir Çamolukspor şampiyonluk kupasını aldı

  

İstanbul Süper Amatör lig 3. Grubun şampiyonu Ataşehir Çamolukspor, kupasını İstanbul İl Başkanı Sayın Ali Tanrıyaşükür'ün elinden aldılar. 

 

Stad : Yenisahra 

Saha Komiseri: Haydar Kara

Hakemler: Melih Ortakçı, Ahmet Midilli, Burak Canbulat

Bağlarbaşıspor: Engin, Osman, Akın, Erdem,Atakan, Sezer, Batuhan, Murat, Kenan, Raşit, Ali.

Yedekler: Akın, Numan, Murat, Hasan, Onur, Kadir, Burak

Teknik Sorumlu : Özcan Çerlik.

Ataşehir Çamoluk: İsa, Burak, Sezgin, Abdulhaakim, Süleyman, Adem, Regaip, Servet, Emre, Zakir, Muhammet

Yedekler: Abdullah, Ahmet, Halit, İlker, Vahit, Emre

Teknik Sorumlu: Ahmet Yurtseven

 

atasehir-camolukspor1-010.jpgatasehir-camolukspor2-010.jpgatasehir-camolukspor3-006.jpgatasehir-camolukspor4-004.jpgatasehir-camolukspor5-002.jpgatasehir-camolukspor6-004.jpgatasehir-camolukspor7-004.jpgatasehir-camolukspor8-003.jpg

 

 

 

Haber : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.