Ataşehir Çamolukspor Çengelköy maçına hazır

Ataşehir Çamolukspor Çengelköy maçına hazır

Bölgesel Amatör lig 10. grupta mücadele eden Ataşehir Çamolukspor, 21 Ocak Cumartesi günü Vefa stadında saat 13.00 de oynayacağı Çengelköyspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bölgesel Amatör lig 10. grupta mücadele eden Ataşehir Çamolukspor, 21 Ocak Cumartesi günü Vefa stadında saat 13.00 de  oynayacağı Çengelköyspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Sorumlu Fatih Aşık yönetiminde Başıbüyük stadında yapılan idmanda Futbolcular Çengelköyspor maçının provasını yaptılar.

Fatih Aşık hoca futbolcularına Çengelköyspor takımının oyun mantalitesi konusunda bilgiler verdi ve nasıl oynamaları gerektiğini anlattı.

Bölgesel Amatör lig 10.Grupta 2.sırada bulunan  Çengelköyspor takımının ligde oynadığı  13 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunuyor.

Ataşehir Çamolukspor kulübü 2.başkanı Rasim Duvarbaşı devre arası ara transferde takımımıza  takviye yaptık, lider Çengelköyspor ile Cumartesi günü saat 13.00 de Vefa stadında karşılaşacağız, bu maçı kazanmak ve üst sıralarda yer almak istiyoruz dedi.

Kadir Küçükay

atasehir-camolukspor-31.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.