Ataşehir derbisini Yoncaspor kazandı

Ataşehir derbisini Yoncaspor kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grupta iki Aaşehir ilçesi takımı Ataşehir Arenaspor ile Ataşehir Yoncaspor Dudullu Stadında karşı karşıya geldiler.

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grupta iki Aaşehir ilçesi takımı Ataşehir Arenaspor ile Ataşehir Yoncaspor Dudullu Stadında karşı karşıya geldiler.

Yağışlı havada oynanan ve futbolcuların top kontrolünü yapmakta zorlandığı Ataşehir derbisini konuk ekip Yoncaspor 4-2 kazandı.

Mücadeleyi Sinan Karakaş, Tolgahan Küçük ve Ebubekir Bayrambey hakem triosu yönettiler.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin 28.dakikasında Ataşehir Yoncaspor defans oyuncusu Sinan Çelik ters vuruşla topu kendi filelerine yollarken konuk ekip Ataşehir Arenaspor 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golden sonra ataklarını sürdüren konuk ekip Yoncaspor 38.dakikada Yunus Yıldız’ın golü ile ilk yarının sonucunu belirledi 1-1.

İkinci yarı nefesleri kesti

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Ataşehir Yoncaspor oldu. Yeşil Beyazlılar 46. dakikadaFerhat Sırma ve 48. dakikada Efe Gökbayrak’ın peş peşe attığı gollerle 3-1 öne geçti. Yediği gollerden sonra toparlanarak ataklar yapan Arenaspor 82.dakikada Hami Yılmaz’ın attığı golle farkı bire indirdi. Uzatma dakikalarında günün başarılı oyuncusu Ferhat Sırma’nın ayağından bir gol daha bulan Ataşehir Yoncaspor, zorlu mücadeleyi 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Bu galibiyetle 4 puana yükselen Erhan Fırat’ın talebeleri gelecek hafta evinde Balkan Yeşilbağlarspor’u misafir ederken, Ataşehir Arenaspor evinde Atlasspor’u konuk edecek.

Murat Nazik

atasehir-derbisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.