Ataşehir’de Kar Çalışmaları Artırıldı

Ataşehir’de Kar Çalışmaları Artırıldı

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle 3 gün önceden kriz merkezi oluşturan Ataşehir Belediyesi, gece yoğunlaşan kar yağışıyla birlikte çalışmalarını artırdı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce başlatılan kar küreme ile tuz ve solüsyon dökme çalışmaları sabah saatleriyle birlikte yoğunlaştı.

Özellikle vatandaşların Belediyeye ilettikleri talep ve şikayetlere de hızla cevap veren ekipler, belirtilen sokaklara yönlendirilerek sorunlara müdahale etti.  

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Meteoroloji Müdürlüğü’nün açıklama ve değerlendirmeleri doğrultusunda gerekli önlemlerin alındığını açıkladı. Başkan İlgezdi, “Kar yağışı devam ettiği sürece, ilçe genelini kapsayan 3 ana bölgede ekiplerimiz ve çalışmalara katılacak araçlar hazır bekletilecek. Vatandaşların kar yağışı nedeniyle günlük yaşamlarının aksamaması için tüm ekiplerimiz 24 saat görevinin başında olacak. Ataşehirlilerin en küçük sorunlarında belediyemizin ilgili birimlerini aramaları sorunların giderilmesini hızlandıracaktır” dedi.


Haber: Yusuf DEMİRCİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.