Atlas Spor yeni sezonu açtı

Atlas Spor yeni sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör ligin yeni ve iddialı ekiplerinden Atlas Spor, sabah yaptığı antremanla 2018-2019 futbol sezonuna merhaba dedi.

İstanbul Süper Amatör ligin yeni ve iddialı ekiplerinden Atlas Spor, sabah yaptığı antremanla 2018-2019 futbol sezonuna merhaba dedi.

Bu sezon kurduğu iddialı kadro ile dikkatleri üzerine çekerek adından fazlası ile söz ettirmesini bilen Atlas Spor sezonun ilk antremanını Gülsuyu Asım Kara Spor Tesislerinde gerçekleştirdi.

25 futbolcunun katıldığı ilk idmanı Kulübün CEO’su ve Tüm Takımlar Teknik Direktörü Mehmet Berk Güngör yönetirken, idman Yardımcı Antrenörler Erkan Güney, Selçuk Marangoz, Selim Gökbayrak, İlhan Okumuş ve Kaleci Antrenörü Mehmet Eren idaresinde yapıldı.

Mehmet Berk Güngör’ün orta sahada yaptığı toplantı sonrası gerçekleşen idman hafif tempolu düz koşularla başladı. Oldukça neşeli bir ortamda yapılan idman fiziksel dayanıklılık ve topla yapılan çalışmalar ile sona erdi.

Güngör : Yeni sezona hazır olarak gireceğiz

Kulübün CEO’su ve Tüm Takımlar Teknik Direktörü Mehmet Berk Güngör ” 2018-2019 sezonu startını yaptığımız çalışmayla vermiş olduk. Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Çok emek harcayarak sıkı bir transfer politikası ile iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Aramıza yeni katılan ve katılacak olan arkadaşlarımızın takıma uyumunu sağlamak için iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz. İnşallah verimli, sakatlık olmayan bir sezon olur. Yapacağımız çalışmalar doğrultusunda şampiyonluk mücadelesi içinde bizde olacağız ” dedi.

9 Ağustos’a Perşembe gününe kadar Gülsuyu Asım Kara Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Atlas Spor, bu süre içinde 2 hazırlık maçı yapacak. Çekmeköy temsilcisi 10 Ağustos Cuma günü 10 günlük kamp yapmak üzere Gerede Kaya Green Park Otele hareket edecek.

Murat Nazik

atlasspor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.