Atlas Spor’dan Futbol Kamuoyuna Duyuru

Atlas Spor’dan Futbol Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde bazı sosyal medya organlarında, kulübümüzle ilgisi olmayan asılsız haberler yayılmakta olup buda bizleri oldukça rahatsız etmektedir.

Son günlerde bazı sosyal medya organlarında, kulübümüzle ilgisi olmayan asılsız haberler yayılmakta olup buda bizleri oldukça rahatsız etmektedir.

Atlas Spor Kulübü olarak rakiplerimize ve değerli taraftarlarına kendi kurum kültürümüzün ve spor etiğinin gerektiği şekilde her zaman saygı duyuyoruz. Paylaşılan haberlerin aksine hiçbir ayrım gözetmeden taraftar trübünlerini ayırma gereği dahi duymadan, tüm spor severleri ev sahibi olarak maçlarımızı oynayacağımız Gülsuyu Asım Kara Tesislerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede; hem saha içinde, hem saha dışında Türk Sporuna örnek takım olma duruşumuzdan taviz vermedik. Emeğe, alın terine, ülkemizdeki spor vizyonun gelişmesine katkı sağlayacak tüm oluşumlara hep destek, tam destek dedik.

Türk Futbolunun asırlık çınarlarından olan Beykoz 1908 spor kulübü ile yapacağımız maçta iddia edildiği gibi Taraftar Kontenjanı ile ilgili hiç bir girişimimiz olmamıştır olamazda. Sadece Bölgesel Amatör Ligde uygulanan Kontenjan olayı ile ilgili bizleri karalamak isteyenlere karşı sahada misafirlerimizi en iyi şekilde karşılayarak vereceğiz.

Bu vesileyle yapılan ilgisiz haberlere itibar edilmemesini, başta bu hafta sahamızda ağırlayacağımız Beykoz 1908 Spor Kulübü’nün değerli taraftarları olmak üzere, tüm rakiplerimizin taraftar gruplarını tesislerimizde ağırlamaktan daima mutluluk duyacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

ATLAS SPOR KULÜBÜ

trtrtr.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.