Atlasspor geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor

Atlasspor geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor

Atlas Spor Futbol Okulu geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Atlas Spor Futbol Okulu geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor. Acıbadem’de bulunan Türk Telekom futbol sahasında faaliyet gösteren spor okulunda, çocuklara futbolun inceliklerinin yanı sıra bir sporcuda olması gereken her türlü özelliklerin kazandırıldığı tesislerde hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü eğitimler aralıksız sürüyor.

Atlas Spor Kulübü CEO’su ve tüm takımlar Teknik Direktörü Mehmet Berk Güngör’ün Koordinasyonu eşliğinde Mustafa Akbez, Tuncay İnce, Cengizhan Dumrul ve Burhan Tepe başta olmak üzere Akademik hocalar nezaretinde hafta sonları eğitim vererek Atlas Spor ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya çalışıyor.

Atlas Spor Kulübü CEO’su ve Tüm Takımlar Teknik Direktörü Mehmet Berk Güngör yaptığı açıklamada ” Amacımız kaliteli futbol eğitimi ile başta Atlas Spor ve Türk futbolu olmak üzere tüm takımlarımıza eğitimli ve kaliteli sporcular yetiştirmektir. Futbol okulumuzda temel altyapı eğitimi çalışmaları çocuklara bireysel antrenman yaptırıyoruz. Haftanın bir günü kendi aralarında hazırlık maçı yaparak, eksiklerini görüyoruz. Amacımız futbolu çocuklara sevdirmek. Eğlenirken de öğrenmelerini sağlamaktır. Yetiştirmek istediğimiz çocuklara futbolcu terbiyesini, oyun karakterini ve futbolcu duruşunu öğreterek en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak kazandırılması ana hedefimizdir.

Futbol Okulumuzda sporcu yetiştirmekle beraber aile ortamını, dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti çocuklarımıza öğretmektir. Çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmakla beraber, dayanışma içinde hareket edebilmelerini, doğru iletişimde bulunmalarını, onların spor bilincini ve özgüvenini geliştirmek amaçlarımızdandır” dedi.

Kayıtları devam eden Atlas Spor Futbol Okulu için İletişim Telefonu : 0533 503 07 68

Murat Nazik

atlasspor-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum