Atlasspor tutulmuyor

Atlasspor tutulmuyor

2. Amatör Lig 17. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada ev sahibi Atlasspor, misafir ettiği Balkan Yeşilbağlarspor’u 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

2. Amatör Lig 17. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada ev sahibi Atlasspor, misafir ettiği Balkan Yeşilbağlarspor’u 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Alemdağ Stadında oynanan grubun önemli müsabakasını Çağrı Kaya, Mehmet Ali Aydemir ve Batuhan Bulut hakem triosu yönettiler.

Yağışlı bir havada başlayan mücadelenin ilk dakikalarına Atlasspor tutuk başlarken Balkan Yeşilbağlarspor daha baskılı bir oyun sergiledi.

İlerleyen dakikaları büyük çekişme içinde oynanan ve üst düzey mücadeleye sahne olan karşılaşmada evsahibi ekip Yıldıray Yıldırım ile net pozisyonda yararlanamazken konuk ekip Murat Enes Aydın, Muhammet Ali Yenilmez ve Devrim Alkan’la net gol pozisyonlarında başarılı olamadı.

Uzatmalarda gol geldi

İlk yarının uzatma dakikalarında ceza sahası üzerinde topla buluşan Atlasspor kaptanı Yasin Mert, sert ve düzgün bir vuruşla topu üst direkten filelerle buluşturarak takımı 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Pendik temsilcisi oldu. Beraberlik golü arayan konuk ekibe karşı sağlam ve yerinde savunma yapan Atlasspor defansı rakibine gol şansı vermedi.

Kontra toplarla pozisyon bulan Atlasspor’da Ayberk Akkurt’un şutu direkten dönerken Yasin Mert ve Yıldıray Yıldırım’la net fırsatlarda farkı açamadı.

Oğuzhan Borazan kalesinde devleşti

Kalan sürede ve uzatma dakikalarında Balkan Yeşilbağlar ataklarına karşı kalesinde devleşen Oğuzhan Borazan, yaptığı kurtarışlarla konuk ekibe beraberlik şansı vermedi ve zorlu mücadeleyi 1-0 kazanan Atlasspor rakibi ile puanlarını eşitleyerek ikinci sırayı paylaştı.

Bu galibiyetle 29 puana yükselen Mehmet Berk Güngör’ün talebeleri önümüzdeki hafta içi deplasmanda lider TED Koleji ile karşılaşırken, 29 puanda kalan Balkan Yeşilbağlarspor evinde Beykoz Elmalıspor’u misafir edecek.

STAT : Alemdağ
HAKEMLER: Çağrı Kaya – Mehmet Ali Aydemir – Batuhan Bulut
SAHA KOMSERİ : Gülali Erdem
ATLASSPOR : Oğuzhan Borazan****, Hüseyin Ekici***, Ertuğrul Yılmaz****, Furkan Ferhat Dayar****, Tarık Aydoğar***, Burhan Tepe****, Yasin Mert****, Ayberk Akkurt****, Ahmetcan Türkmen***, Ahmad Hasan***, Yıldıray Yıldırım***
YEDEKLER : Asım Aksoy, Onur Turgay, Hasan Bozkurt, Kemal Tanay Çam, Ahmet Oğuz, Fikri Kılıç, Ferhat Bozkurt
TEKNİK SORUMLU : Mehmet Berk Güngör
BALKAN YEŞİLBAĞLARSPOR: Hasancan Seferoğlu***, Kubilay Cinas**, Mustafa Acar**, Yılmaz Erata**, Kadir Güvenç***, Fatih Sayın**, Devrim Alkan***, Erdal Sarıkaya**, Murat Enes Aydın***, Hüseyin Güzel***, Muhammet Ali Yenilmez***
YEDEKLER : Batuhan Alemin, Emrah Bulut, Oğulcan Uzuncan, Berkan Albayrak, Emre Mehmet Güç, İlhan Okumuş, Enes Lafcı
TEKNİK SORUMLU : Turgay Yalçın

Murat Nazik

atlasspor-002.jpgatlasspor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.