Atlasspor’un Gerede kampı sona erdi

Atlasspor’un Gerede kampı sona erdi

Süper Amatör Lig 4. Grup takımlarından Atlasspor’un 10 Ağustos’dan beri Gerede Greenpark otelde devam eden kampı, bu sabah yapılan antrenman sonrası sona erdi.

Süper Amatör Lig 4. Grup takımlarından Atlasspor’un 10 Ağustos’dan beri Gerede Greenpark otelde devam eden kampı, bu sabah yapılan antrenman sonrası sona erdi.

Güngör : Kampımız oldukça iyi geçti

Atlasspor Teknik Direktörü Mehmet Berk Güngör ” 10 günlük kampımız beklediğimden de olumlu geçti. Eski ve yeni futbolcularımın arasında arkadaşlık ve kaynaşma ortamı üst düzeyde olurken, takım olma yönünde hızla ilerleme sağladık. Kamp süresince oyuncuların çalışma temposu, hırsları ve arzuları beni çok mutlu etti. Gün geçtikçe daha da hazır hale geliyoruz. Bu sezon Süper Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayacağız. Grubumuzda ki tüm takımlara başarılar diler yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim” dedi

Başkan Paralı takımı ziyaret etti

Atlasspor Kulüp Başkanı A.Galip Paralı takımının kamp yaptığı Gerede Greenpark Otel’e gelerek teknik heyet ve futbolcuları ziyaret etti. Başkan Paralı Teknik Sorumlu Mehmet Berk Güngör’le bir araya gelerek  takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Futbolcularla ve Teknik Ekiple Akşam yemeği yiyen Başkan A.Galip Paralı” Takım hakkında güzel şeyler duyduğum için çok mutluyum. Sizler bu ligin en iyi futbolcularısınız, sizin üzerinize düşen görev çalışmalara olağan gücünüzle devam etmek ve Atlasspor’u en iyi şekilde temsil etmektir “dedi.

Atlasspor, iki günlük iznin ardından 23 Ağustos Perşembe günü Gülsuyu Asım Kara Spor Tesislerinde toplanarak idmanlarına devam edecek. Lig başlayana kadar iki hazırlık maçı yapacak olan Atlasspor, sezonun 1. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Bafraspor maçı ile yeni sezona başlayacak.

Murat Nazik

atlasspor-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.