Autorekor

Autorekor

İstanbul Autoshow tarihinin ziyaretçi ve satış rakamlarında rekorlar kırarak, bugüne kadar yapılmış en iyi otomobil şovu olarak tarihe geçti. Fuarı 600 bin kişi ziyaret etti.

1 Kasım'da VIP ve basına 2 Kasım'da ise ziyaretçilere açılan ve 11 Kasım'a kadar süren İstanbul Autoshow 2012  600 binden fazla kişi ziyaret etti. Böylece rekor ziyaretçi sayısına ulaşıldı.
Autoshow'da ziyaretçi sayısının yanı sıra satış rekoru da kırıldı. Fuarda özel fiyatlar ve kampanyalarla satış yapan markaların yüzü güldü. 10 günlük fuarın pozitif rüzgarı, showroomlara da yansıdı. Markaların showroom trafiği birkaç kat arttı. Şirketler, Autoshow Fuarı süresi boyunca toplamda 20 bin adetten fazla araç satışına ulaştı.



EN İYİ OTOMOBİL ŞOVU
4 dünya ve 1 Avrupa prömiyerinin yapıldığı Uluslaraarası Autoshow 2012 Fuarı, tüm katılımcılardan tam not aldı. İlk kez TÜYAP Beylikdüzü'nde düzenlenen fuar, bugüne kadar yapılan en iyi otomobil şovu olarak tarihe geçti. Autoshow, 45 markanın 500 yeni modeli, dünya ve Avrupa lansmanları, şovları, etkinlikleri, görkemli standları ve güzel stand hostesleriyle Cenevre, Paris ve Frankfurt fuarlarından geri kalmadığını gösterid hatta dev organizasyonların önüne bile geçti. Fuarla ilgili resmi rakamlar 16 Kasım'da düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.