AVM'nin güvenliği araç çizerken kameraya yakalandı

AVM'nin güvenliği araç çizerken kameraya yakalandı

Alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi, kapalı otoparka park eden bir müşterinin otomobilini güvenlik kameralarının önünde çizdi. Yaşananları kamera görüntülerinden izleyen müşteri güvenlik görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

İkitelli'de bir alışveriş merkezine giden Adem Genç, otomobilini kapalı otoparka bıraktı. Yaklaşık 20 dakika içerde kalan Genç, alışverişini tamamladıktan sonra ayrıldı. Eve gittiğinde otomobilinin çizildiğini fark eden Genç, gün içinde gittiği yerleri araştırarak otomobilinin alışveriş merkezinin otoparkında çizildiğini belirledi. Otoparkın güvenlik kamerası kayıtlarını alan Genç, otomobilinin güvenlik görevlisi tarafından çizildiğini fark etti. 

Yetkililerden neden böyle bir olay yaşandığını öğrenmek isteyen Genç’e zararını karşılama teklifi yapıldı. Genç, bu teklifi kabul etmeyerek arabasının neden çizildiğini öğrenmekte ısrar edince cevap alamadı.


'NEDEN YAPTI, BİLMİYORUM'

Emniyete giderek aracını çizen güvenlik görevlisinden şikayetçi olan Genç, başından geçenleri şöyle anlattı: “Alışverişimi yapıp otoparktan aracımı alıp çıktım. Arabamın çizildiğini fark ettiğimde nerede olabileceğini düşündüm ve alışveriş merkezine gittim. Görüntüleri izlediğimde alışveriş merkezinin otoparkında güvenlik görevlisi arabamı baştan başa çizmiş. Bir açıklama yapmalarını istedim. Arabamı çizen bu güvenlik görevlisi beni bıçaklayabilir, başka bir şey de yapabilirdi. Arabamı yaptırmak istediler. Araba söz konu değil. O kişi bir başkasına da zarar verebilir. İnsanları bu göreve alırken psikologa götürmeliler. İnsanlara zarar verebilir. Herhangi bir hakaret etmedim, kimseye zarar vermedim. Neden bunu yaptığını bilmiyorum. Bana hakkınızı arayın dediler. Ben de emniyete giderek şikayetçi oldum. Güvenlik şirketi hakkında suç duyurusunda bulundum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.